u mnie z super rownymi chodnikami tez moge zapomiec o malych kolkachdla mnie to male kola dyskfalifikuja wozek ;( ja w parku w zimie za cholere metra nie pokonam !!
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
żadna z nas nie znajdzie idealnego wózka, bez wad, bo takich po prostu nie produkują zawsze coś będzie na "nie"...
ale w ostatecznym rozrachunku trzeba wybrac najmniejsze zlo !! z opinii to jedo narazie wygrywa
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ale baby NAMIARY NA SKLEPY W KRAKOWIE POTRZEBUJE GDZIE SA WOZKI BO JADE OGLADAC A NARAZIE NIE WIEM DO KONCA GDZIE JECHAC !!!! blagam pomozcie mi szukac !!!
masz racje ,jednak kazda z nas musi kupic taki aby spelnial jak najwiecej jej oczekiwania i spacer byl przyjemnoscia a nie katorga ( juz widze siebie i Patryka na spacerze - ja to mialam bombowy wozek -my god co mnie podkusilo wtedy ahahahha )żadna z nas nie znajdzie idealnego wózka, bez wad, bo takich po prostu nie produkują zawsze coś będzie na "nie"...
Pauluś89
Grudzień 2009
http://www.allegro.pl/item736561883_wozek_barracuda_coneco_nowosc_2009_gratisy.html
Teraz ten mi się spodobał heh ale cena już wyższa oczywiście a i ma fajne gratisy nawet
Teraz ten mi się spodobał heh ale cena już wyższa oczywiście a i ma fajne gratisy nawet
chetnie bym pomogla ale ja w Krakowie bylam raz w 8 klasie na wycieczce ahhahahahahhaale baby NAMIARY NA SKLEPY W KRAKOWIE POTRZEBUJE GDZIE SA WOZKI BO JADE OGLADAC A NARAZIE NIE WIEM DO KONCA GDZIE JECHAC !!!! blagam pomozcie mi szukac !!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
WÓZEK BARRACUDA CONECO NOWOŚC 2009 + GRATISY (736561883) - Aukcje internetowe Allegro
nie no ta budka w spacerowce jest okropna !!!! jak kask gorniczy !!!
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Z tym fakt ale ogólnie wózek mi sie podobanie no ta budka w spacerowce jest okropna !!!! jak kask gorniczy !!!
Podziel się: