Pauluś89
Grudzień 2009
ZESTAW WÓZEK CONECO V4 + FOTELIK - WYPRZEDAŻ !!! (733019960) - Aukcje internetowe Allegro
a co o tym myślisz?? Mi się podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra poczytalam w necie opinie o tym wozku ,ponoc szmelc ! po nie tak dlugim uzywaniu wozka wychodza pierwsze wady Dobrze ze sie w nim nie zakochalam !
Adbor Arte 3x3 - informacje i opinie użytkowników - bangla.plgdzie te opinie poczytalas ??
NO bo kurcze mala kasa a jak go dzis widzialam co prawda nie mialam duzego placu aby nim pojezdzic bo tyle co w malym sklepie ale na pierwszy rzut oka mi calkiem przypadl do gustu ....jednak cos te kolory do mnie nie przemawiaja ...nie tyle kolory ale wzory na wozku ....ten czerwony w kwiatki jest sliczny widzialm na zywo ,czarny tez ...no ale ja nawet nie chce myslec o czarnym wozku ....u nas byl jeszcze czekoladowo - bezowy w kolka ....nawet fajny ...tylko niewiem co teraz o tych opiniach myslecmi sie ten Adbor Arte tez podoba i nawet sie do niego pozytywnie nastawilam ...
NO bo kurcze mala kasa a jak go dzis widzialam co prawda nie mialam duzego placu aby nim pojezdzic bo tyle co w malym sklepie ale na pierwszy rzut oka mi calkiem przypadl do gustu ....jednak cos te kolory do mnie nie przemawiaja ...nie tyle kolory ale wzory na wozku ....ten czerwony w kwiatki jest sliczny widzialm na zywo ,czarny tez ...no ale ja nawet nie chce myslec o czarnym wozku ....u nas byl jeszcze czekoladowo - bezowy w kolka ....nawet fajny ...tylko niewiem co teraz o tych opiniach myslec
Kochana ja ten coneco widzialam tez wlansie dzisiaj u nas cena ok 680 zł ( bez fotelika) ale powiem szczerze mnie przerazily malutkie kolka przednie niewiem jak beda sobie radzic w sniegu w zimieZESTAW WÓZEK CONECO V4 + FOTELIK - WYPRZEDAŻ !!! (733019960) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana ja ten coneco widzialam tez wlansie dzisiaj u nas cena ok 680 zł ( bez fotelika) ale powiem szczerze mnie przerazily malutkie kolka przednie niewiem jak beda sobie radzic w sniegu w zimie
o murano tez czytalam opinie rzeczywiscie nie ma ich za wiele ahahhaha ...i szczerze mowiac juz mi sie on odwidzial ale tylko dlatego ze ja poprstu chyba inna jestem i sama niewiem czego chce ooooja widzialam juz kilka kolorow i te polaczenia srebrnego z kolorkami bardzo mi odpowiadaly .. .ale opinie faktycznie nieteges ...
poczytalam tez opinie o boston murano ale sa tylko dwie wiec trudno coskolwiek wnioskowac ... jedna dobra druga zla ...