reklama
Dziewczyny a ja polece Wam coś dla siebie !
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Jednym słowem -REWELACJA !
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Jednym słowem -REWELACJA !
Mam taką od 1 miesiaca ciaży, fajna sprawa i jaka ulga dla kregosłupa
Ja wcześniej nie miałam potrzeby kupić, bo nie miałam brzuszka ,więc i kręgosłup nie bolał...ale teraz jak mnie wybrzuszyło odrazu zakupiłam
bardzo smieszne hihiMarta toż to bliźniaki kup rozmiar 0-3 mieś. Zobaczysz będzie spore na początek ale z 4 mieś pochodzą a w 68 to oni się potopiom.
już cię widzę.
"kochanie potrzymaj go bo gdzieś tu był jeszcze drugi......"
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Potwierdzam..kojec REWELACJA!!!!!
Dokładnie ten! Bez niego w ogóle nie spałabym nocy- a tak przesypiam całe noce z budzeniem tylko na siusiu...Wcześniej nawet z poduszkami między nogami to byla męczarnia...zero spania..a z tym cud miód! Dostałam od Męża na urodzinki..i to najlepsza rzecz dla kobiety w ciąży wymyślona przez ludzi:-)
Dokładnie ten! Bez niego w ogóle nie spałabym nocy- a tak przesypiam całe noce z budzeniem tylko na siusiu...Wcześniej nawet z poduszkami między nogami to byla męczarnia...zero spania..a z tym cud miód! Dostałam od Męża na urodzinki..i to najlepsza rzecz dla kobiety w ciąży wymyślona przez ludzi:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Potwierdzam..kojec REWELACJA!!!!!
kolezanka tez ma ta poduche i tez bardzo sobie ja chwali ... teraz mala obklada i jest bezpieczna !! bardzo sie przydaje w ciazy a jeszcze bradziej przy dziecku
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam Drogie Mamy
Zapraszam do obejrzenia ubranek
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...siaca-jesien-zima-5zl-sztuka-gratisy-d-30907/
Zapraszam do obejrzenia ubranek
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...siaca-jesien-zima-5zl-sztuka-gratisy-d-30907/
Borówka ARTE 3X3 NOWY MODEL 2009 +TRANSPORT 0 Z (738381532) - Aukcje internetowe Allegro
Wiecie co widzialam dzisiaj ten wozek u nas w sklepie ,pani miala jeszcze inne motywy nie tylko w kwiatki ...i milo sie rozczarowalam ,wozek jest calkiem fajny .Fajnie sie go prowadzilo ,jest w miare lekki ! No i u nas w sklepie 1100 zł za caly zestaw ,tutaj jest jeszcze taniej ...tylko kolorystyka jakas taka gegowata troche ...ale pani u nas miala jeszcze bezowo czekoladowe kolka - ten wygladal calkiem przyzwoicie !!!! No bo gdzie dla chlopca kwiatki !
Nieiwem tylko jak sie sprawuje po dluzszym urzytkowaniu ....Kurde tylko ze mi siedzi ta BEXA w tej glowie caly czas .Moj wraca pod koniec miesiaca i jedziemy po wozek Moze we wroclawiu cos znajde w czym sie zakocham .....
Wiecie co widzialam dzisiaj ten wozek u nas w sklepie ,pani miala jeszcze inne motywy nie tylko w kwiatki ...i milo sie rozczarowalam ,wozek jest calkiem fajny .Fajnie sie go prowadzilo ,jest w miare lekki ! No i u nas w sklepie 1100 zł za caly zestaw ,tutaj jest jeszcze taniej ...tylko kolorystyka jakas taka gegowata troche ...ale pani u nas miala jeszcze bezowo czekoladowe kolka - ten wygladal calkiem przyzwoicie !!!! No bo gdzie dla chlopca kwiatki !
Nieiwem tylko jak sie sprawuje po dluzszym urzytkowaniu ....Kurde tylko ze mi siedzi ta BEXA w tej glowie caly czas .Moj wraca pod koniec miesiaca i jedziemy po wozek Moze we wroclawiu cos znajde w czym sie zakocham .....
reklama
Podziel się: