reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Marta toż to bliźniaki kup rozmiar 0-3 mieś. Zobaczysz będzie spore na początek ale z 4 mieś pochodzą a w 68 to oni się potopiom.
już cię widzę.
"kochanie potrzymaj go bo gdzieś tu był jeszcze drugi......":-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Potwierdzam..kojec REWELACJA!!!!!
Dokładnie ten! Bez niego w ogóle nie spałabym nocy- a tak przesypiam całe noce z budzeniem tylko na siusiu...Wcześniej nawet z poduszkami między nogami to byla męczarnia...zero spania..a z tym cud miód! Dostałam od Męża na urodzinki..i to najlepsza rzecz dla kobiety w ciąży wymyślona przez ludzi:-)

Potwierdzam..kojec REWELACJA!!!!!
Dokładnie ten! Bez niego w ogóle nie spałabym nocy- a tak przesypiam całe noce z budzeniem tylko na siusiu...Wcześniej nawet z poduszkami między nogami to byla męczarnia...zero spania..a z tym cud miód! Dostałam od Męża na urodzinki..i to najlepsza rzecz dla kobiety w ciąży wymyślona przez ludzi:-)

kolezanka tez ma ta poduche i tez bardzo sobie ja chwali ... teraz mala obklada i jest bezpieczna !! bardzo sie przydaje w ciazy a jeszcze bradziej przy dziecku :)

Borówka ARTE 3X3 NOWY MODEL 2009 +TRANSPORT 0 Z (738381532) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie co widzialam dzisiaj ten wozek u nas w sklepie ,pani miala jeszcze inne motywy nie tylko w kwiatki ...i milo sie rozczarowalam ,wozek jest calkiem fajny :szok:.Fajnie sie go prowadzilo ,jest w miare lekki ! No i u nas w sklepie 1100 zł za caly zestaw ,tutaj jest jeszcze taniej ...tylko kolorystyka jakas taka gegowata troche ...ale pani u nas miala jeszcze bezowo czekoladowe kolka - ten wygladal calkiem przyzwoicie !!!! No bo gdzie dla chlopca kwiatki !
Nieiwem tylko jak sie sprawuje po dluzszym urzytkowaniu ....Kurde tylko ze mi siedzi ta BEXA w tej glowie caly czas .Moj wraca pod koniec miesiaca i jedziemy po wozek :) Moze we wroclawiu cos znajde w czym sie zakocham .....

reklama
Dobra poczytalam w necie opinie o tym wozku ,ponoc szmelc ! :-D:-D po nie tak dlugim uzywaniu wozka wychodza pierwsze wady :baffled: Dobrze ze sie w nim nie zakochalam !

Do góry