reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Mea podusię mozesz sobie odpouścić, na poczatku wcale nie jest potrzebna, wystarczy pieluszke pod główke podłożyć:tak:

Nio podusia spoko, ważne żeby była ma całą szerokośc łożeczka:tak: ta ma akurat 60 cm więc do łózeczka 60x120 jak znalazł;-):-)

Ja poduszki nie dawałam aż do roku!
A kołderkę też kupiłam taką sztywną i wg mnie za dużą dle małego dziecka!
Na szczęście po kimś dostałam taką super małą i miękką tylko nie umiałam do niej poszewki dokupić! Ale często ją prałam i teraz czeka na drugiego użytkownika:-)

Ja poduszki nie dawałam aż do roku!
A kołderkę też kupiłam taką sztywną i wg mnie za dużą dle małego dziecka!
Na szczęście po kimś dostałam taką super małą i miękką tylko nie umiałam do niej poszewki dokupić! Ale często ją prałam i teraz czeka na drugiego użytkownika:-)

na sam poczatek to sie rozkiem przykrywa :) i jest zupelnie wystarczajacy :)

PODUSZKA 40x60 cm ANTYALERGICZNA W-wa KURIER (732070505) - Aukcje internetowe Allegro
no wlasnie dzieci mojej siostry nie chcialy spac na plaskim wcale !! ukladalysmy im pod glowke cienkie jaski ale one byly do lozeczka za waskie i sie z nich kulali ... taka cieniutka poduszka 60x40 bedzie moim zdaniem w sam raz ...

Super te posciele:-)tez pomysle o takiej;-)
Ja posiadam po corce kolderke o wymiarze 130/90,podusie 60/40.Kupilam ja w sklepie dla dzieci i powiem wam ze nawet posciel w tym samym sklepie kupiona nie byla taka jak kolderka:no:wszystkie posciele sa wieksze:tak:jest problem z dobraniem rozmiaru.
Teraz kolderke i podusie kupie tez sama ale posciel to chyba zamowie,w sklepach sa takie ceny ze szok:szok:
A co do spania to moja cora od samego poczatku spala na plaskiej podusi:tak:nie chciala spac bez.

reklama
Ja na szczescie mam koldeke i podusie sprawdzona :) MOje dziecko nie chcialo spac na plaskim od samego poczatku ,wiec ta podusia jaka ja posiadam byla w sam raz dla malego :) mam nadzieje ze dla drugiego tez bedzie pasic i nie bedzie bardziej wymagajacy od starszego brata !;-):tak:

Do góry