reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
ja wracam do tematu bo zaczynam sie zastanawiac juz nad kupowaniem pokolei roznych rzeczy ...
powiedzcie mi co z kosmetykow kupic ?? bo sa oliwki ... i plyny do kompieli z oliwka ... inni mowia ze tylko parafina bo nie uczula ... no i JAKA FIRMA !!!???!!!

HMM ja na sam poczatek kupuję oliwkę, mydełko i szampon. wiele balsamów mozna stosowac dopiero później powyżej miesiąca albo sześciu, warto etykiety czytać.
Firma bez znaczenia, aby wszystko jednej było.My preferowaliśmy johnsona.
A kosmetyki zawsze można dokupić, nie ma co szaleć.
U nas oliwka najlepiej sie sprawdziła, po kazdej kapieli Antos cały był oliwkowany.
Noi na smarowanie pępuszka najbardziej się zwykła piochtanina sprawdza, niestety barwi na fioletowo ale mozna wacik podkładac, żeby ubranek nie wybrudzić.

moze kogos to zainteresuje ale przewertowalam allegro w celu skompletowania spanka dla małej i znlazlam sprzedawce u ktorego kupuje duza partie :)

wklady poscielowe:
KOŁDERKA ANTYALERGICZNA+PODUSZKA 135x100 PORANEK (728209705) - Aukcje internetowe Allegro

2 komplety poscieli /dodatkowo daja druga poduszke bo jak sie dziecku ulewa to czesciej sie ja zmienia/:
POSCIEL DZIECIĘCA + GRATIS 135x100 PORANEK (729387175) - Aukcje internetowe Allegro

podusia do karmienia:
PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL PORANEK NOWE WZORY!!! (731106486) - Aukcje internetowe Allegro

2 tanie przescieradelka frote:
PRZESCIERADŁO FROTTE Z GUMKĄ 60x120 PORANEK (725597463) - Aukcje internetowe Allegro

calosc z przesylka w cenie 151,30 zl :)
ze wszystkich przewertowanych opcji dla mnie najlepsza cena :D oczywiscie posciele sa w wersji z ochraniaczem i bez /ja ochraniacza nie potrzebuje wiec biore bez/

Mea wszystko jest extra i cena też. Ale ja osobiście polecam, zeby kołderkę samej kupić, to tzreba dotknąć, pomacać. Teraz wiele kołderek jest sztywnych, a powinna być mięciutka i taka, żeby można było nią opatulić dzieciątko. szczerze mówiąc to prędzej porządną kołderkę znajdziesz w ciuchlandzie niż w sklepie.

Mea wszystko jest extra i cena też. Ale ja osobiście polecam, zeby kołderkę samej kupić, to tzreba dotknąć, pomacać. Teraz wiele kołderek jest sztywnych, a powinna być mięciutka i taka, żeby można było nią opatulić dzieciątko. szczerze mówiąc to prędzej porządną kołderkę znajdziesz w ciuchlandzie niż w sklepie.

ja sie nad jyskiem zastanawiam ... tam sa najlepsze koldry pod sloncem !! ale kurde zeby rozmiary dopasowac bo potem posciel inna i kolderka inna ...

Zgadza się, ta ze zdjęcia wyglada na sztywna, przypomina materac ..... reszta super :)

ja sie nad jyskiem zastanawiam ... tam sa najlepsze koldry pod sloncem !! ale kurde zeby rozmiary dopasowac bo potem posciel inna i kolderka inna ...

Wiesz tez tak miałam z kołderką, bo była mniejsza niż większośc poszewek. Najpopularniejszy rozmiar to 140x70 więc chyba najlepiej kołderki w takim rozmiarze szukac.

Wiesz tez tak miałam z kołderką, bo była mniejsza niż większośc poszewek. Najpopularniejszy rozmiar to 140x70 więc chyba najlepiej kołderki w takim rozmiarze szukac.

pierwszy raz widze taki rozmiar !! ja wszedzie widzialam 135x100 (lub x90) przynajmniej taki rozmiarek mnie interesuje !! 140x70 to wymiar duzych lozeczek a niekoniecznie kolderki !!

patrzylam na strone jyska i tam kolderka jest 135x90 ale za to poduszeczka jest 60x50 a posciel z allegro ma 60x40 poduszki ... kicha ... w jysku znowu posciele sa do kitu /brzydkie wzory/

reklama
Do góry