reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

najsensowniej bedzie kolo 68 ... bo mniejszych ich w to wlozysz a bedziesz ich uzywala do konca zimy !! wiadomo ze oni beda mniejsi ... raczej w 4 kg blizniaki nie wierze :D
no wlasnie, ja to bym juz sie cieszyla jak by po 2500 wazyly, moj gin mowil ze donoszone blizniaki sa jak waza po 2100. No i wlasnie nie chce zeby sie bidoki potopily jak kupie za wielkie, ale znowu chcialabym zeby troszke im posluzyly bo przeciez takie maluszki szybko strasznie rosną

reklama
Do mamusiek z dziećmi:

Przepajałyście swoje pociechy ?:eek: niedawno się o tym dowiedziałam , w sumie to nawet się zdziwiłam :eek:

No mi też takie kity ciśli że nie dopajać dziecka przy karmieniu piersią.....i moja uparta córka dopiero w wieku 10 miesięcy nauczyła się pić z butelki....nigdzie nie mogłam jej zostawić na dłużej niż 2-3h!!!!
Teraz na pewno będę dawała jakąś wodę czy coś między karmieniem, choćby po to żeby się oswoiła z butlą!!!

czytalam ze jak sie karmi piersia to nie trzeba dopajac dodatkowo dziecka bo pokarm naturalny gasi zarowno pragnienie jak i głód, ale nie trzeba to nie znaczy ze nie wolno wedlug mnie ;)

Ja jak dobrze pamietam to nie dopajalam:no:moja corka robila kupke raz na tydzien i pediatra powiedziala ze widocznie tak juz ma.Najwazniejsze ze brzuszek nie bolał,dawalam jej tylko kropelki Esputicon na kolke.

Ja jak dobrze pamietam to nie dopajalam:no:moja corka robila kupke raz na tydzien i pediatra powiedziala ze widocznie tak juz ma.Najwazniejsze ze brzuszek nie bolał,dawalam jej tylko kropelki Esputicon na kolke.
też nie dopajałam, ewentualnie wode podawałam bo jak Antek 3 m-ce miał to upały straszne były i mógłby ciągle cyca pic:tak:
Kropelki na kolkę przepisuje pediatra a jak karmimy piersia najlepiej samej koperek pić no i uważać na dietę:tak:

reklama
ja wracam do tematu bo zaczynam sie zastanawiac juz nad kupowaniem pokolei roznych rzeczy ...
powiedzcie mi co z kosmetykow kupic ?? bo sa oliwki ... i plyny do kompieli z oliwka ... inni mowia ze tylko parafina bo nie uczula ... no i JAKA FIRMA !!!???!!!

Do góry