reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

najsensowniej bedzie kolo 68 ... bo mniejszych ich w to wlozysz a bedziesz ich uzywala do konca zimy !! wiadomo ze oni beda mniejsi ... raczej w 4 kg blizniaki nie wierze :D
no wlasnie, ja to bym juz sie cieszyla jak by po 2500 wazyly, moj gin mowil ze donoszone blizniaki sa jak waza po 2100. No i wlasnie nie chce zeby sie bidoki potopily jak kupie za wielkie, ale znowu chcialabym zeby troszke im posluzyly bo przeciez takie maluszki szybko strasznie rosną

reklama
Do mamusiek z dziećmi:

Przepajałyście swoje pociechy ?:eek: niedawno się o tym dowiedziałam , w sumie to nawet się zdziwiłam :eek:

No mi też takie kity ciśli że nie dopajać dziecka przy karmieniu piersią.....i moja uparta córka dopiero w wieku 10 miesięcy nauczyła się pić z butelki....nigdzie nie mogłam jej zostawić na dłużej niż 2-3h!!!!
Teraz na pewno będę dawała jakąś wodę czy coś między karmieniem, choćby po to żeby się oswoiła z butlą!!!

czytalam ze jak sie karmi piersia to nie trzeba dopajac dodatkowo dziecka bo pokarm naturalny gasi zarowno pragnienie jak i głód, ale nie trzeba to nie znaczy ze nie wolno wedlug mnie ;)

Ja jak dobrze pamietam to nie dopajalam:no:moja corka robila kupke raz na tydzien i pediatra powiedziala ze widocznie tak juz ma.Najwazniejsze ze brzuszek nie bolał,dawalam jej tylko kropelki Esputicon na kolke.

Ja jak dobrze pamietam to nie dopajalam:no:moja corka robila kupke raz na tydzien i pediatra powiedziala ze widocznie tak juz ma.Najwazniejsze ze brzuszek nie bolał,dawalam jej tylko kropelki Esputicon na kolke.
też nie dopajałam, ewentualnie wode podawałam bo jak Antek 3 m-ce miał to upały straszne były i mógłby ciągle cyca pic:tak:
Kropelki na kolkę przepisuje pediatra a jak karmimy piersia najlepiej samej koperek pić no i uważać na dietę:tak:

reklama
ja wracam do tematu bo zaczynam sie zastanawiac juz nad kupowaniem pokolei roznych rzeczy ...
powiedzcie mi co z kosmetykow kupic ?? bo sa oliwki ... i plyny do kompieli z oliwka ... inni mowia ze tylko parafina bo nie uczula ... no i JAKA FIRMA !!!???!!!

Do góry