no wlasnie, ja to bym juz sie cieszyla jak by po 2500 wazyly, moj gin mowil ze donoszone blizniaki sa jak waza po 2100. No i wlasnie nie chce zeby sie bidoki potopily jak kupie za wielkie, ale znowu chcialabym zeby troszke im posluzyly bo przeciez takie maluszki szybko strasznie rosnąnajsensowniej bedzie kolo 68 ... bo mniejszych ich w to wlozysz a bedziesz ich uzywala do konca zimy !! wiadomo ze oni beda mniejsi ... raczej w 4 kg blizniaki nie wierze
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
No mi też takie kity ciśli że nie dopajać dziecka przy karmieniu piersią.....i moja uparta córka dopiero w wieku 10 miesięcy nauczyła się pić z butelki....nigdzie nie mogłam jej zostawić na dłużej niż 2-3h!!!!
Teraz na pewno będę dawała jakąś wodę czy coś między karmieniem, choćby po to żeby się oswoiła z butlą!!!
Teraz na pewno będę dawała jakąś wodę czy coś między karmieniem, choćby po to żeby się oswoiła z butlą!!!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja jak dobrze pamietam to nie dopajalammoja corka robila kupke raz na tydzien i pediatra powiedziala ze widocznie tak juz ma.Najwazniejsze ze brzuszek nie bolał,dawalam jej tylko kropelki Esputicon na kolke.
też nie dopajałam, ewentualnie wode podawałam bo jak Antek 3 m-ce miał to upały straszne były i mógłby ciągle cyca picJa jak dobrze pamietam to nie dopajalammoja corka robila kupke raz na tydzien i pediatra powiedziala ze widocznie tak juz ma.Najwazniejsze ze brzuszek nie bolał,dawalam jej tylko kropelki Esputicon na kolke.
Kropelki na kolkę przepisuje pediatra a jak karmimy piersia najlepiej samej koperek pić no i uważać na dietę
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja wracam do tematu bo zaczynam sie zastanawiac juz nad kupowaniem pokolei roznych rzeczy ...
powiedzcie mi co z kosmetykow kupic ?? bo sa oliwki ... i plyny do kompieli z oliwka ... inni mowia ze tylko parafina bo nie uczula ... no i JAKA FIRMA !!!???!!!
powiedzcie mi co z kosmetykow kupic ?? bo sa oliwki ... i plyny do kompieli z oliwka ... inni mowia ze tylko parafina bo nie uczula ... no i JAKA FIRMA !!!???!!!
Podziel się: