reklama
Lilijka
Grudnióweczka 2009
A ja nie wiem dalej czy warto kupować śpiworek do spania, czy nie lepiej przykrywać kocykiem..Jakieś za i przeciw?No i jaki kupić, jaki rozmiar?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja nie wiem dalej czy warto kupować śpiworek do spania, czy nie lepiej przykrywać kocykiem..Jakieś za i przeciw?No i jaki kupić, jaki rozmiar?
ja pytalam siostry i powiedziala ze jej dzieci za nic nie chcialy w tym spac ... jak przykrywala kocykiem czy rozkiem to spaly, w spiworku nie
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Ja mam dwa kombinezoniki-mają nóżki, ale i tak się pięknie na środku odpina taka klapa i łatwo maluszka wsadzać-poza tym nie trzeba wtedy dziecka tak ciepło ubierać i nie zagrzeje sie w domku zanim poubiera go sie w bety i jeszcze spiwor:-)Moja znajoma bardzo chwalila sobie takie wlasnie z nóżkami-bo pod spod nie trzeba nie wiadomo co ubierac:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja mam 3 kombinezony z nóżkami (jeden z odkrytymi stópkami) a ostatnio dokupiłam jeszcze śpiworek. a jak to będzie, to wyjdzie w praniu.
ja mam tez kombinezonik z nozkami wiec z fotelikiem bedzie ok ale chyba i drugi gdzies powinien byc ale jeszcze sie do niego nie dokopalam
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no a ja wlasnie sie zastanawiam jaki rozmiar kombinezonkow kupic dla moich maluszkow....
najsensowniej bedzie kolo 68 ... bo mniejszych ich w to wlozysz a bedziesz ich uzywala do konca zimy !! wiadomo ze oni beda mniejsi ... raczej w 4 kg blizniaki nie wierze
reklama
Podziel się: