reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

mam pytanko najlepiej do mam!! jaki kupic kombinezon?? bo jakos trzeba wyjsc ze szpitala w grudniu(lub styczniu) bo tak se mysle ze jak kupie taki spiworkowaty(tzn bez nog) to jak zapne dzieciatko w fotelik?? no i puchowe czy polarowe??

reklama
dziewczyny mi chodzilo o to, ze do wozka bedzie spiwor ale jak pojedziemy autem to w cos ubrac trzeba dziecko prawda?? i zastanawiam sie jaki kupic kombinezon czy z nozkmi czy bez nozek imitujacy spiwor rozumiecie??

Ja mam dwa kombinezoniki-mają nóżki, ale i tak się pięknie na środku odpina taka klapa i łatwo maluszka wsadzać-poza tym nie trzeba wtedy dziecka tak ciepło ubierać i nie zagrzeje sie w domku zanim poubiera go sie w bety i jeszcze spiwor:-)Moja znajoma bardzo chwalila sobie takie wlasnie z nóżkami-bo pod spod nie trzeba nie wiadomo co ubierac:-)

ja mam 3 kombinezony z nóżkami (jeden z odkrytymi stópkami) a ostatnio dokupiłam jeszcze śpiworek. a jak to będzie, to wyjdzie w praniu.

reklama
Do góry