tak juz byl temat tego wozka poruszany na forum. mnie osobiscie wizualnie wozek sie bardzo podoba, ale rzezcywiscie ten koszyk jest taki brzydki. ale moze mozna jakis inny sobie zamowic w to miejsce?Może któraś z Was ogladała ten wózek?
W opisie brzmi nieźle i to w zasadzie buda, czyli taki jakiego szukam.
0011 ROAN WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY MARITA Wys0zl (726601526) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja widziałam ze 2 razy ten wózeczek na ulicy i jest boski. Wygląda klasycznie i jest bardzo zgrabny. I wcale mi kosz nie przeszkadza.
Tylko cena troche boli bo jak się chce mieć full wypas to około 1500 zł wyjdzie. A że my wszystko sami musimy kupić to kasy pójdzie ogółem tyle że szok.
My właśnie obstawiamy dwa wózki - Roan Maritę (klasyka) albo bardziej nowoczesny Mikado Boston. Mój jest za Mikado bo ma skrętne przednie kółka i rzeczywiście w bloku łatwiej będzie nim manewrować. No i cena za wszystko z bajerami około 1000 zł.
Tylko cena troche boli bo jak się chce mieć full wypas to około 1500 zł wyjdzie. A że my wszystko sami musimy kupić to kasy pójdzie ogółem tyle że szok.
My właśnie obstawiamy dwa wózki - Roan Maritę (klasyka) albo bardziej nowoczesny Mikado Boston. Mój jest za Mikado bo ma skrętne przednie kółka i rzeczywiście w bloku łatwiej będzie nim manewrować. No i cena za wszystko z bajerami około 1000 zł.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziewczyny, ja widziałam ze 2 razy ten wózeczek na ulicy i jest boski. Wygląda klasycznie i jest bardzo zgrabny. I wcale mi kosz nie przeszkadza.
ja juz tez za tym mikado jestem ... bo od implast boldera jest polowe tanszy !! jakos ta mala gondolke przezyje !! ale decyzja bedzie jak go zobacze i dotkne !!
maggie_f
Fanka BB :)
Ta gondola to podobno wcale nie taka mała.ja juz tez za tym mikado jestem ... bo od implast boldera jest polowe tanszy !! jakos ta mala gondolke przezyje !! ale decyzja bedzie jak go zobacze i dotkne !!
Implasta widziałam ostatnio na ulicy i mi się nie podobał.
G
Georgina
Gość
Dobrze, że tu został poruszony temat smoczków bo też mnie to interesowało
a czy w tym mikado sa blokowane przednie kola? bo ja patrzylam wczesniej na blizniaczy mikado, ale nigdzie nie znalazlam inf o tym ze mozna je zablokowacja juz tez za tym mikado jestem ... bo od implast boldera jest polowe tanszy !! jakos ta mala gondolke przezyje !! ale decyzja bedzie jak go zobacze i dotkne !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a czy w tym mikado sa blokowane przednie kola? bo ja patrzylam wczesniej na blizniaczy mikado, ale nigdzie nie znalazlam inf o tym ze mozna je zablokowac
sa w wersji podwozia boston
no bo wlasnie tamten sie nazywa mikado duet boston MIKADO DUET BOSTON-NAJNOWSZA KOLEKCJA - 37KOLORÓW (721767911) - Aukcje internetowe Allegro ale nie ma napisane nic o tym blokowaniu kół, no i kolor nie najpiekniejszy jest pokazany, ale mozna sobie wybrac inny. Ale zastanawiam sie czy on ma w ogole gondole??? bo jakos na zdjeciach nie widze.... tak jak by spacerowka miala to pod nogi wyprostowane i naciagniety na to material, ale napisane ze gondolki sa hmmmm co myslicie o tym???sa w wersji podwozia boston
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
faktycznie strasznie glupio zrobione zdjecia na tej aukcji ... ale martus polecam napisanie do goscia z mikado ze strony glownej ... odpowie ci na wszelkie pytania i dostaniesz oferte z jak mi sie wydaje dosc konkurencyjna cena !! ja porownywalam z allegro i wychodzi to zupelnie niezle !! znalazlam tylko jedna aukcje gdzie byloby taniej ze spiworkiem ... albo identyczna cena ... juz nie pamietam ... no i jest pelna dowolnosc komponowania "podwozia" i "nadwozia" a nawet kol!! a na aukcji juz sztywno
Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości
reklama
okej dzieki napisze w takim razie do niego, ale ten czarnny kolor wozka jest jak dla mnie obrzydliwy hehe, lece lulu, spij dobrze jak skoncza sie te wrzaski yyy sory spiewyfaktycznie strasznie glupio zrobione zdjecia na tej aukcji ... ale martus polecam napisanie do goscia z mikado ze strony glownej ... odpowie ci na wszelkie pytania i dostaniesz oferte z jak mi sie wydaje dosc konkurencyjna cena !! ja porownywalam z allegro i wychodzi to zupelnie niezle !! znalazlam tylko jedna aukcje gdzie byloby taniej ze spiworkiem ... albo identyczna cena ... juz nie pamietam ... no i jest pelna dowolnosc komponowania "podwozia" i "nadwozia" a nawet kol!! a na aukcji juz sztywno
Podziel się: