reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Może któraś z Was ogladała ten wózek?
W opisie brzmi nieźle i to w zasadzie buda, czyli taki jakiego szukam.
0011 ROAN WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY MARITA Wys0zl (726601526) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
31.jpg
tak juz byl temat tego wozka poruszany na forum. mnie osobiscie wizualnie wozek sie bardzo podoba, ale rzezcywiscie ten koszyk jest taki brzydki. ale moze mozna jakis inny sobie zamowic w to miejsce?

reklama
Dziewczyny, ja widziałam ze 2 razy ten wózeczek na ulicy i jest boski. Wygląda klasycznie i jest bardzo zgrabny. I wcale mi kosz nie przeszkadza.
Tylko cena troche boli bo jak się chce mieć full wypas to około 1500 zł wyjdzie. A że my wszystko sami musimy kupić to kasy pójdzie ogółem tyle że szok.

My właśnie obstawiamy dwa wózki - Roan Maritę (klasyka) albo bardziej nowoczesny Mikado Boston. Mój jest za Mikado bo ma skrętne przednie kółka i rzeczywiście w bloku łatwiej będzie nim manewrować. No i cena za wszystko z bajerami około 1000 zł.

Dziewczyny, ja widziałam ze 2 razy ten wózeczek na ulicy i jest boski. Wygląda klasycznie i jest bardzo zgrabny. I wcale mi kosz nie przeszkadza.
Tylko cena troche boli bo jak się chce mieć full wypas to około 1500 zł wyjdzie. A że my wszystko sami musimy kupić to kasy pójdzie ogółem tyle że szok.

My właśnie obstawiamy dwa wózki - Roan Maritę (klasyka) albo bardziej nowoczesny Mikado Boston. Mój jest za Mikado bo ma skrętne przednie kółka i rzeczywiście w bloku łatwiej będzie nim manewrować. No i cena za wszystko z bajerami około 1000 zł.

ja juz tez za tym mikado jestem ... bo od implast boldera jest polowe tanszy !! jakos ta mala gondolke przezyje !! ale decyzja bedzie jak go zobacze i dotkne !!

ja juz tez za tym mikado jestem ... bo od implast boldera jest polowe tanszy !! jakos ta mala gondolke przezyje !! ale decyzja bedzie jak go zobacze i dotkne !!
a czy w tym mikado sa blokowane przednie kola? bo ja patrzylam wczesniej na blizniaczy mikado, ale nigdzie nie znalazlam inf o tym ze mozna je zablokowac

sa w wersji podwozia boston :)
no bo wlasnie tamten sie nazywa mikado duet boston MIKADO DUET BOSTON-NAJNOWSZA KOLEKCJA - 37KOLORÓW (721767911) - Aukcje internetowe Allegro ale nie ma napisane nic o tym blokowaniu kół, no i kolor nie najpiekniejszy jest pokazany, ale mozna sobie wybrac inny. Ale zastanawiam sie czy on ma w ogole gondole??? bo jakos na zdjeciach nie widze.... tak jak by spacerowka miala to pod nogi wyprostowane i naciagniety na to material, ale napisane ze gondolki sa hmmmm co myslicie o tym???

faktycznie strasznie glupio zrobione zdjecia na tej aukcji ... ale martus polecam napisanie do goscia z mikado ze strony glownej ... odpowie ci na wszelkie pytania i dostaniesz oferte z jak mi sie wydaje dosc konkurencyjna cena !! ja porownywalam z allegro i wychodzi to zupelnie niezle !! znalazlam tylko jedna aukcje gdzie byloby taniej ze spiworkiem ... albo identyczna cena ... juz nie pamietam ... no i jest pelna dowolnosc komponowania "podwozia" i "nadwozia" a nawet kol!! a na aukcji juz sztywno

Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości

reklama
faktycznie strasznie glupio zrobione zdjecia na tej aukcji ... ale martus polecam napisanie do goscia z mikado ze strony glownej ... odpowie ci na wszelkie pytania i dostaniesz oferte z jak mi sie wydaje dosc konkurencyjna cena !! ja porownywalam z allegro i wychodzi to zupelnie niezle !! znalazlam tylko jedna aukcje gdzie byloby taniej ze spiworkiem ... albo identyczna cena ... juz nie pamietam ... no i jest pelna dowolnosc komponowania "podwozia" i "nadwozia" a nawet kol!! a na aukcji juz sztywno

Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości
okej dzieki napisze w takim razie do niego, ale ten czarnny kolor wozka jest jak dla mnie obrzydliwy hehe, lece lulu, spij dobrze jak skoncza sie te wrzaski yyy sory spiewy :p

Do góry