reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Lovela lub dzidzius - uwielbiam jak pachnieeeeeeeee !!!Ale to zalezy od dzidzi - bedziesz musiala sama poprobowac teraz jak cos przynosisz z lumpkow lub kupujesz nowe pamietaj abys prala w jednym proszku abys wiedziala na ktore dzidzius jest wrazie czego uczulony.Ja piore w dzidziusiu teraz! Zobaczymy w trakcie czy malenstwo nie ma uczulenia - ten proszek polecila mi bratowa teraz.Wczesniej uzywalam lovela i bylo ok !

Ostatnia edycja:
no właśnie, to wszystko zależy od tego, jak zareaguje skóra dzidziusia. jednak ja obstawiam Jelpa, póki co w nim piorę. owszem, zdecydowanie droższy od Loveli czy Dzidziusia, ale niejedna mama mi go poleciła - ponoć nie wywołuje żadnych wysypek, nie uczula maleństwa.

Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co:tak:
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.

Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co:tak:
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.
No wlasanie o proszkach wczesniej pisalam , zeby robic to jednym aby wiedziec pozniej wrazie uczulenie ze to on! I masz racje to samo tyczy sie kosmetykow.

reklama
Do góry