reklama
Lovela lub dzidzius - uwielbiam jak pachnieeeeeeeee !!!Ale to zalezy od dzidzi - bedziesz musiala sama poprobowac teraz jak cos przynosisz z lumpkow lub kupujesz nowe pamietaj abys prala w jednym proszku abys wiedziala na ktore dzidzius jest wrazie czego uczulony.Ja piore w dzidziusiu teraz! Zobaczymy w trakcie czy malenstwo nie ma uczulenia - ten proszek polecila mi bratowa teraz.Wczesniej uzywalam lovela i bylo ok !
Ostatnia edycja:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no wlasnie musze kupic proszek dla dziecka bo musze zaczac prac te ciuszki co s na strychu
Chérie
Mama Danielka
no właśnie, to wszystko zależy od tego, jak zareaguje skóra dzidziusia. jednak ja obstawiam Jelpa, póki co w nim piorę. owszem, zdecydowanie droższy od Loveli czy Dzidziusia, ale niejedna mama mi go poleciła - ponoć nie wywołuje żadnych wysypek, nie uczula maleństwa.
wojtysiowa
przyszla maminka:)
mea jak bedziesz w krakowie to daj znac tez mam pare miejsc upatrzonych to sobie pochodzimy razem
mea ja od wczoraj startuje z prankiem ! Lepiej jak wyschnie na dworze niz pozniej w zimie bedzie sie kisic w domu!no wlasnie musze kupic proszek dla dziecka bo musze zaczac prac te ciuszki co s na strychu
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea ja od wczoraj startuje z prankiem ! Lepiej jak wyschnie na dworze niz pozniej w zimie bedzie sie kisic w domu!
ja chce to zrobic poki nie ma tesciowej !! szlak mnie trafia jak ona mi ciagle na rece patrzy !!
Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.
No wlasanie o proszkach wczesniej pisalam , zeby robic to jednym aby wiedziec pozniej wrazie uczulenie ze to on! I masz racje to samo tyczy sie kosmetykow.Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co
reklama
Hehe niedokładnie czytałam, skoro to samo powtórzyłam;-) Wybaczcie;-) No ale powtórzyć nigdy nie zaszkodziNo wlasanie o proszkach wczesniej pisalam , zeby robic to jednym aby wiedziec pozniej wrazie uczulenie ze to on! I masz racje to samo tyczy sie kosmetykow.
Podziel się: