reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Lovela lub dzidzius - uwielbiam jak pachnieeeeeeeee !!!Ale to zalezy od dzidzi - bedziesz musiala sama poprobowac teraz jak cos przynosisz z lumpkow lub kupujesz nowe pamietaj abys prala w jednym proszku abys wiedziala na ktore dzidzius jest wrazie czego uczulony.Ja piore w dzidziusiu teraz! Zobaczymy w trakcie czy malenstwo nie ma uczulenia - ten proszek polecila mi bratowa teraz.Wczesniej uzywalam lovela i bylo ok !

Ostatnia edycja:
no właśnie, to wszystko zależy od tego, jak zareaguje skóra dzidziusia. jednak ja obstawiam Jelpa, póki co w nim piorę. owszem, zdecydowanie droższy od Loveli czy Dzidziusia, ale niejedna mama mi go poleciła - ponoć nie wywołuje żadnych wysypek, nie uczula maleństwa.

Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co:tak:
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.

Co do proszków- nie ma wiekszego znaczenia którym będziecie prały ubranka, najważneijsze żeby wszystkie ubranka dla dzidzi prać w takim samym proszku i jednym płynem, w razie uczulenia będziecie wiedziały na co:tak:
No i to samo dotyczy kosmetyków dla maluszka, wszystkie musza być jednej firmy, często zdaża się że dzieciaczki jakis kosmetyk uczula, jak nie będzie tej samej serii i firmy będziecie główkowac na który, a tak zawsze łatwiej wyeliminowac alergen.
No wlasanie o proszkach wczesniej pisalam , zeby robic to jednym aby wiedziec pozniej wrazie uczulenie ze to on! I masz racje to samo tyczy sie kosmetykow.

reklama
Do góry