reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Super Dziewczynki, dzięki za rady:) Więc tetra po domciu, a na spacery, w gości i do spanka pampersy:) Ciekawa jestem jak Mała zareaguje na Tetrę, ale co za problem wrócić do pampek później w razie gdyby;)

reklama
No pewnie ,sprobowac zawsze warto a jak bedzie cos nie tak to ,zaczniesz uzywac pampry.Ja musze sie przyznac ze nawet nie probowalam ,moze troche z lenistwa ...a raczej napewno.

No i duuupaa..
jak przeliczyć koszt pampersów.. to za głowę się łapię.. ale pieluchy też trzeba prać..
a jak będzie wyjdzie w praniu .

Co do tetrowek zycze wytrwalosci :tak::tak: ja mialam dosyc po jednym dniu ot co i szybko wrocilam do pampkow!!!!
Ale warto sprobowac gdyz problemu z powrotem na papmersy nie bedziesz miala !
U nas rowniez sprawdzil sie sudocrem !!!! I teraz slyszalam same dobre info o oliatum - napewno sprawdze.
Co do wozka bez zmian uparlam sie na bexe czterokołowa i tle ot co ! W next tygodniu jedziemy do hurtownii wiec jak cos zdam relacje !

Potwierdzam że oilatum to super krem! Ja stosuję go u córci tylko do buzi! Bo niestety reszta produktów z tej serii jest jak dla mnie koszmarnie droga!
Zdecydowanie bardziej polecam balsam do ciała Emolium! To też się kupuje w aptece ale mi duża butla starczała na 2, 3 miesiące a kosztuje jakieś 30 zł! Na pewno przy synku zrezygnuję z oliwki i od razu będę tym smarować!
Extra jest też z tej serii płyn do kąpieli ale jest już droższy i nie starcza nawet na miesiąc!
Mi emolium poleciła dermatolog bo mała miała bardzo suchą skórę i nawt oliwka nie dawała sobie rady!

A dziewczynki co myślicie na temat takiego pojemnika na zużyte pieluszki jednorazowe? Na allegro jest taki wynalazek i nie wiem czy to wogóle się przydaje? Może któraś miała coś takiego?

Mi taki pojemnik wydawał sie bajerem ale koleżanka ma i powiem szczerze, że fajny wynalazek:tak: Sama się na taki skuszę:tak:
Na początku bardzo przydatny jest bo pieluszkę bardzo często się zmienia:-)

reklama
Moim zdaniem to też super pomysł!
Tylko ja żeby było taniej kupiłam sobie kosz na śmieci z zamykaną pokrywą!!!W biedronce kiedyś była promocja!!! I już żadne zapaszki nie straszą:-)

Do góry