reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Super Dziewczynki, dzięki za rady:) Więc tetra po domciu, a na spacery, w gości i do spanka pampersy:) Ciekawa jestem jak Mała zareaguje na Tetrę, ale co za problem wrócić do pampek później w razie gdyby;)

reklama
No pewnie ,sprobowac zawsze warto a jak bedzie cos nie tak to ,zaczniesz uzywac pampry.Ja musze sie przyznac ze nawet nie probowalam ,moze troche z lenistwa ...a raczej napewno.

No i duuupaa..
jak przeliczyć koszt pampersów.. to za głowę się łapię.. ale pieluchy też trzeba prać..
a jak będzie wyjdzie w praniu .

Co do tetrowek zycze wytrwalosci :tak::tak: ja mialam dosyc po jednym dniu ot co i szybko wrocilam do pampkow!!!!
Ale warto sprobowac gdyz problemu z powrotem na papmersy nie bedziesz miala !
U nas rowniez sprawdzil sie sudocrem !!!! I teraz slyszalam same dobre info o oliatum - napewno sprawdze.
Co do wozka bez zmian uparlam sie na bexe czterokołowa i tle ot co ! W next tygodniu jedziemy do hurtownii wiec jak cos zdam relacje !

Potwierdzam że oilatum to super krem! Ja stosuję go u córci tylko do buzi! Bo niestety reszta produktów z tej serii jest jak dla mnie koszmarnie droga!
Zdecydowanie bardziej polecam balsam do ciała Emolium! To też się kupuje w aptece ale mi duża butla starczała na 2, 3 miesiące a kosztuje jakieś 30 zł! Na pewno przy synku zrezygnuję z oliwki i od razu będę tym smarować!
Extra jest też z tej serii płyn do kąpieli ale jest już droższy i nie starcza nawet na miesiąc!
Mi emolium poleciła dermatolog bo mała miała bardzo suchą skórę i nawt oliwka nie dawała sobie rady!

A dziewczynki co myślicie na temat takiego pojemnika na zużyte pieluszki jednorazowe? Na allegro jest taki wynalazek i nie wiem czy to wogóle się przydaje? Może któraś miała coś takiego?

Mi taki pojemnik wydawał sie bajerem ale koleżanka ma i powiem szczerze, że fajny wynalazek:tak: Sama się na taki skuszę:tak:
Na początku bardzo przydatny jest bo pieluszkę bardzo często się zmienia:-)

reklama
Moim zdaniem to też super pomysł!
Tylko ja żeby było taniej kupiłam sobie kosz na śmieci z zamykaną pokrywą!!!W biedronce kiedyś była promocja!!! I już żadne zapaszki nie straszą:-)

Do góry