reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Moim zdaniem to też super pomysł!
Tylko ja żeby było taniej kupiłam sobie kosz na śmieci z zamykaną pokrywą!!!W biedronce kiedyś była promocja!!! I już żadne zapaszki nie straszą:-)

Na zapaszki wystarczy zawijać każdą pieluszkę w torebke foliową i problem z głowy:tak: A zresztą nikt tych zuzytych pieluszek nie trzyma długi czas, zresztą na poczatku to nawet niemożliwe bo się pojemnik szybko zapełnia:-D

reklama
WÓZEK BOLDER 3/4 Implast+fotel+paras+spiwor GRATI (710943494) - Aukcje internetowe Allegro

MIKADO - 37KOLORÓW - 4 MODELE + SUPER GRATISY (717351325) - Aukcje internetowe Allegro

myslimy nad tymi wozkami-proszę o opinię;-)szczegolnie doswiadczone mamy...

13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (723497228) - Aukcje internetowe Allegro

i dokladam jeszcze posciel i pytam czy te wszystkie bajery sie przydaja czy bede sobie pluc w brode, ze je kupilam??

Wózki są super:tak:

No a zestaw pościeli też:tak: baldachim się przydaje- daje dziecku poczucie bezpieczeństwa, zasłania przestrzen pokoju. Cena bardz przystępna:-)

Pościel cudna, mi podobają się też pościele z firmy drewex - kolorino
A co do wózków to też super - warto tylko pamietać żeby wszystkie koła były pompowane - przynajmniej takie wskazówki ja dostałam :)

wlasnie czytam opinie na temat tych wozkow i jestem w kropce za mikado przemawia cena ale niby jest ciezki, bolder tez nie jest idealem a jest dwa razy drozszy...

wlasnie czytam opinie na temat tych wozkow i jestem w kropce za mikado przemawia cena ale niby jest ciezki, bolder tez nie jest idealem a jest dwa razy drozszy...

i mikado i bolder sa na mojej liscie "obowiazkowo zobacyc i porownac stosunek jaosc/cena"

o do poscieli to ja wybralam inny zestaw zawierajacy poszewki wklady i NIC WIECEJ ale to dlatego ze ja osobiscie nie jestem fanem baldachimow a rozki kupie na inne aukcji bo chce z usztywnieniem kokosowym ... na poczatek sa super bo dziecko jest na stabilnej podkladce :) a potem mozna je spokojnie wyjac :) z tgakich bajerow kupuje jeszcze poduszke rogalik do karmienia :D

to jak zlookasz to daj znac....
o mikado to wyczytalam jeszcze, ze maja do dupy foteliki i musze teraz przekalkulowac czy jak dokupie lepszy fotelik to czy cena nie bedzie porownywalna do boldera bo ten ma dosyc fajny fotelik...
aha a wiesz moze gdzie u nas mozna w okolicy zobaczyc ten mikado??

to jak zlookasz to daj znac....
o mikado to wyczytalam jeszcze, ze maja do dupy foteliki i musze teraz przekalkulowac czy jak dokupie lepszy fotelik to czy cena nie bedzie porownywalna do boldera bo ten ma dosyc fajny fotelik...
aha a wiesz moze gdzie u nas mozna w okolicy zobaczyc ten mikado??

nie mam pojecia ... w rybniku ich nie spotkalam w wodzislawiu tez nie ... w raciborzu nie mam pojecia co gdzie jest wiec nie powiem ... ja na wozkolandie jade do krakowa ... mam upatrzone kilka modeli i wiem gdzie w kraku je znalezc wiec sprobuje sie tam na jakis weekend wybrac :)

reklama
Do góry