reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Moim zdaniem to też super pomysł!
Tylko ja żeby było taniej kupiłam sobie kosz na śmieci z zamykaną pokrywą!!!W biedronce kiedyś była promocja!!! I już żadne zapaszki nie straszą:-)

Na zapaszki wystarczy zawijać każdą pieluszkę w torebke foliową i problem z głowy:tak: A zresztą nikt tych zuzytych pieluszek nie trzyma długi czas, zresztą na poczatku to nawet niemożliwe bo się pojemnik szybko zapełnia:-D

reklama
WÓZEK BOLDER 3/4 Implast+fotel+paras+spiwor GRATI (710943494) - Aukcje internetowe Allegro

MIKADO - 37KOLORÓW - 4 MODELE + SUPER GRATISY (717351325) - Aukcje internetowe Allegro

myslimy nad tymi wozkami-proszę o opinię;-)szczegolnie doswiadczone mamy...

13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (723497228) - Aukcje internetowe Allegro

i dokladam jeszcze posciel i pytam czy te wszystkie bajery sie przydaja czy bede sobie pluc w brode, ze je kupilam??

Wózki są super:tak:

No a zestaw pościeli też:tak: baldachim się przydaje- daje dziecku poczucie bezpieczeństwa, zasłania przestrzen pokoju. Cena bardz przystępna:-)

Pościel cudna, mi podobają się też pościele z firmy drewex - kolorino
A co do wózków to też super - warto tylko pamietać żeby wszystkie koła były pompowane - przynajmniej takie wskazówki ja dostałam :)

wlasnie czytam opinie na temat tych wozkow i jestem w kropce za mikado przemawia cena ale niby jest ciezki, bolder tez nie jest idealem a jest dwa razy drozszy...

wlasnie czytam opinie na temat tych wozkow i jestem w kropce za mikado przemawia cena ale niby jest ciezki, bolder tez nie jest idealem a jest dwa razy drozszy...

i mikado i bolder sa na mojej liscie "obowiazkowo zobacyc i porownac stosunek jaosc/cena"

o do poscieli to ja wybralam inny zestaw zawierajacy poszewki wklady i NIC WIECEJ ale to dlatego ze ja osobiscie nie jestem fanem baldachimow a rozki kupie na inne aukcji bo chce z usztywnieniem kokosowym ... na poczatek sa super bo dziecko jest na stabilnej podkladce :) a potem mozna je spokojnie wyjac :) z tgakich bajerow kupuje jeszcze poduszke rogalik do karmienia :D

to jak zlookasz to daj znac....
o mikado to wyczytalam jeszcze, ze maja do dupy foteliki i musze teraz przekalkulowac czy jak dokupie lepszy fotelik to czy cena nie bedzie porownywalna do boldera bo ten ma dosyc fajny fotelik...
aha a wiesz moze gdzie u nas mozna w okolicy zobaczyc ten mikado??

to jak zlookasz to daj znac....
o mikado to wyczytalam jeszcze, ze maja do dupy foteliki i musze teraz przekalkulowac czy jak dokupie lepszy fotelik to czy cena nie bedzie porownywalna do boldera bo ten ma dosyc fajny fotelik...
aha a wiesz moze gdzie u nas mozna w okolicy zobaczyc ten mikado??

nie mam pojecia ... w rybniku ich nie spotkalam w wodzislawiu tez nie ... w raciborzu nie mam pojecia co gdzie jest wiec nie powiem ... ja na wozkolandie jade do krakowa ... mam upatrzone kilka modeli i wiem gdzie w kraku je znalezc wiec sprobuje sie tam na jakis weekend wybrac :)

reklama
Do góry