reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Pampersy muszą być a raczej nie być:-D
-na foli,
-zapinane taśmą.
W skrócie mają być przewiewne i na rzep.
Przewiewne wiadomo dla czego a na rzep bo taśma po 2gim odpięciu nie trzyma a sprawdza się często, czy nie ma niespodzianki.
ja polecam Pampers ale tylko te najmniejsze, bo chłoną część kupki.
Te z biedronki ale 'dada" a nie fitti bo te to folia
No i jeszcze te z Rosmana są oki :-D
Generalnie trzeba zobaczyć co wam i dzidzi odpowiada:tak:

reklama
Implast w super cenie:szok::tak::tak::tak:

Co do pamków to np Antos jak sie urodził to mial uczulenie na wszystkie pieluszki:-( pierwsze dwa meisiące na tetrówkach był, później stopniowo nakładalismy pampersy.
Nie ma co szaleć z pieluchami bo różnie może być, kupić jedna paczkę (moim zdaniem najlepsze są pampersy) :tak: a dokupic kolejne paczki po porodzie może każdy:tak:
ja pamietam, że dla ludzi, którzy nas odwiedzali i pytali co maleństwu kupić, zawsze mówiłam, ze pieluszki:tak: bo ich nigdy nie za wiele:tak: prosiłam o wieksze rozmiary:-)

Dziewczynki bym zapomniała.
Polecam wszystkim kombinezony na zimę te ale śpiworek.
Po prostu nie trzeba takiemu maleństwu nóżek wpychać to wiele ułatwia, szczególnie przy 1szej dzidzi ;-):-D

Pampersy muszą być a raczej nie być:-D
-na foli,
-zapinane taśmą.
W skrócie mają być przewiewne i na rzep.
Przewiewne wiadomo dla czego a na rzep bo taśma po 2gim odpięciu nie trzyma a sprawdza się często, czy nie ma niespodzianki.
ja polecam Pampers ale tylko te najmniejsze, bo chłoną część kupki.
Te z biedronki ale 'dada" a nie fitti bo te to folia
No i jeszcze te z Rosmana są oki :-D
Generalnie trzeba zobaczyć co wam i dzidzi odpowiada:tak:

kurde dla mnie to abstrakcja !!

NeSSi my się właśnie zdecydowaliśmy na Jedo Bartatina. Oglądaliśmy w sklepie: duża gondola, miękki, spacerówka też spoko wygląda. Gondola bardzo łatwo zdejmowana, podobnie jak koła.

NeSSi my się właśnie zdecydowaliśmy na Jedo Bartatina. Oglądaliśmy w sklepie: duża gondola, miękki, spacerówka też spoko wygląda. Gondola bardzo łatwo zdejmowana, podobnie jak koła.

ja patrze na te jedo i wlasciwie nie ma tam koloru ktory by mi odpowiadal ... normalnie wszystkie smutne!! ktory ty wybralas ??

Mi się też ten nr najbardziej spodobał:tak:
Szkoda, ze nie mam możliwoście obejrzenia tego wózka na żywo:-( Jak dla mnie z opisu wynika że super wózek, na dodatek cena przystępna.

reklama
maarta100 my obejrzeliśmy sobie w sklepie i najlepiej nam podpasował. W Lublinie w babyfancie kosztuje 1050 zł, więc cena naprawdę przystępna. Nawet nam się do bagażnika mieści, ledwo ale się mieści:)

Do góry