reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
To chyba piszesz o jakimś starszym typie Implasta, bo Bolder np..sam wózek bez fotelika 1500zł kosztuje najtaniej..Ja od siebie polecam Jedo FYN-widziałam oba i JEDO zrobił na mnie jeszcze większe wrażenie (piszę o Implast Bolderze 4SD i Jedo FYNIE 4 DS)-nawet wykończenia Jedo ma lepsze i za cenę do 1400zł można mieć wózek z fotelikiem i spacerówką, lub jak kto woli za 1200zł wozek ze spacerówką. Do tego na stelaz do wózka można montować różne foteliki:maxi cosi, deltim i berbero-my kupujemy berbero bo wygląda kropka wkropkę jak maxi cosi-tak samo solidnie wykonany-a o połowe tańszy.Nessi poczytaj moje posty wczesnije pisałam i o bolderze i o fynie.

Serio masz nowego Implasta Boldera 4Ds z fotelikiem za 1200zł?Toć na allegro nawet ceny zaczynaja sie od 1500zł bez fotelika-byłam we wszystkich hurtowniach w ZG i tam jeszcze drożej..Bolder jest naprawdę drogi....W jakim sklepie masz taką cenę??

Ostatnia edycja:
Ja nianię na pewno będę miała:)

Wiem, że temat pampersów był, ale czasu nie mam zbytnio aby tego szukać. Czy napiszecie mi jakie wg Was są najlepsze pampersiki dla dziecka? Bo masę tego w sklepach, ja doświadczenia nie mam a nie chcę na chybił trafił brać. Wiem, że u jednych dzieci się jakieś tam sprawdziły, z kolei inne na to alergią odpowiadały, ale pampersy ogólnie dzieli się na dobre i nie. Więc? Jakie są Wasze zdania?

Serio masz nowego Implasta Boldera 4Ds z fotelikiem za 1200zł?Toć na allegro nawet ceny zaczynaja sie od 1500zł-byłam we wszystkich hurtowniach w ZG i tam jeszcze drożej..Bolder jest naprawdę drogi....W jakim sklepie masz taką cenę??

Mińsk Mazowiecki ''świat dziecka'' :tak:u mnie w Hurtowni w Siedlcach cena taka sama, sprawdzałam bo dzwoniłam :tak:

reklama
Do góry