reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Ogólnie zestaw super i wcale dużo nie kosztuje!
Ale od siebie dodam że nie polecam tego kubka niekapka bo jest strasznie niewygodny w użyciu!

Dzieki za Odpowiedz :*

a wózek dzisiaj ogladałam taki: Jedo Bartatina Classic Alu 2009 (spac+gond) Nowość! GLS gratis - 1079.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka bardzo fajna sprawa :)

1079.00 zł

stelaż aluminiowy

W zestawie komfortowy stelaż aluminiowy na wahaczach lub paskach, wózek spacerowy, gondola, uniwersalna osłonka na nóżki, praktyczna torba,duży kosz na zakupy

• [*]Bartatina to wersja wózka w w wersji kolorystycznej Classic o eleganckiej klasycznej linii zapewniający wyjatkową wygode i bezpieczeństwo dziecku.
    [*]gondola posiada regulowane oparcie wysokości, może być zastąpiona spacerówką
    [*]obszerna i bardzo wygodna gondola z wewnętrzną regulacją oparcia
    [*]możliwość montażu spacerówki w obu kierunkach jazdy, oparcie siedziska spacerówki ustawienie 4 stopniowe do pełnej pozycji leżącej
    [*]w klasycznej wersji posiada praktyczny wywietrznik w budce(cichy mechanizm składania budki)
    [*] 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
    [*] duży kosz na zakupy
    [*] praktyczna torba
    [*] regulacja wysokości rączki
    [*] Możliwość zamontowania bez adaptera fotelika Jedo BERBERO
    [*]na obydwa stelaże można zamontować dzięki adapterom(dodatkowo platnym) foteliki samochodowe firm Deltim-GRILLO, Romer-BABY SAFE PLUS, Maxi Cosi-CABRIOFIX
    [*]Dostpne wzory kól MS, PS do wyboru.

[*]MS - koła pompowane, felga metalowa
    [*]PS - koła pompowane, felga plastikowa
    [*]

[*]Wymiary:
    - po złożeniu: 59x40x88cm
    - gondola (szer./dł.): 34/80cm
    - siedzisko (szer./głęb.): 33/34cm
    - wysokość położenia rączki: 78-104cm
    - średnica kół: 28cm

reklama
Ogólnie zestaw super i wcale dużo nie kosztuje!
Ale od siebie dodam że nie polecam tego kubka niekapka bo jest strasznie niewygodny w użyciu!

U nas przeciwnie- niekapek aventu najlepiej sie sprawdził:tak:

A zestaw dobrą cenę ma:tak: chociaż ja osobiście wstrzymałabym sie z zakupem, bo nie wiadomo czy się przyda i kiedy:tak:

Serylizator bankowo się przyda, tak samo z laktatorem bo zaraz po porodzie czeka mnie powrót do pracy niestety i studia ........

Serylizator bankowo się przyda, tak samo z laktatorem bo zaraz po porodzie czeka mnie powrót do pracy niestety i studia ........

Jasne, jeżeli już teraz wiesz, że będziesz odciągać pokarm i zostawiać dzidziusia to oczywiście się przyda:tak: Dokup sobie jeszcze z Aventu woreczki do przechowywania pokarmu, mozna w nich mrozić mleczko:-)

Nessi tak jak pisze, jak wiesz, że dzidziuś będzie "butelkowy"
to zestaw jest super!!!
Dla mamuś mających zamiar karmić tak do 6 mieś nie polecam, wtedy butelki można po prostu wygotowywać.
Acha, polecam te buteleczki z zestawu. Naprawdę dobre i dzieciaki kolek nie miały ;-D

Wózeczek fajny.
Co do pianek są dobre jak się mieszka w centrum Warszawy :-D
żartuje ale na dziurawe chodniki i mega kałuże się nie nadają :no:

reklama
To ja jeszcze dodam że moja córcia nie chciała pić z tego smoka! Z tego co wiem z aventu są tylko te anatomiczne smoczki i do tych butelek żadne inne nie pasują!
W końcu zakupiłam zwykłą butelkę z takim uciętym smoczkiem i dopiero wtedy zaczęła pić|!
Ale ona była ogólnie przeciwna butelkom i zaczęła z nich pić dopiero jak miała 10 miesięcy!

Do góry