reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Ogólnie zestaw super i wcale dużo nie kosztuje!
Ale od siebie dodam że nie polecam tego kubka niekapka bo jest strasznie niewygodny w użyciu!

Dzieki za Odpowiedz :*

a wózek dzisiaj ogladałam taki: Jedo Bartatina Classic Alu 2009 (spac+gond) Nowość! GLS gratis - 1079.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka bardzo fajna sprawa :)

1079.00 zł

stelaż aluminiowy

W zestawie komfortowy stelaż aluminiowy na wahaczach lub paskach, wózek spacerowy, gondola, uniwersalna osłonka na nóżki, praktyczna torba,duży kosz na zakupy

• [*]Bartatina to wersja wózka w w wersji kolorystycznej Classic o eleganckiej klasycznej linii zapewniający wyjatkową wygode i bezpieczeństwo dziecku.
    [*]gondola posiada regulowane oparcie wysokości, może być zastąpiona spacerówką
    [*]obszerna i bardzo wygodna gondola z wewnętrzną regulacją oparcia
    [*]możliwość montażu spacerówki w obu kierunkach jazdy, oparcie siedziska spacerówki ustawienie 4 stopniowe do pełnej pozycji leżącej
    [*]w klasycznej wersji posiada praktyczny wywietrznik w budce(cichy mechanizm składania budki)
    [*] 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
    [*] duży kosz na zakupy
    [*] praktyczna torba
    [*] regulacja wysokości rączki
    [*] Możliwość zamontowania bez adaptera fotelika Jedo BERBERO
    [*]na obydwa stelaże można zamontować dzięki adapterom(dodatkowo platnym) foteliki samochodowe firm Deltim-GRILLO, Romer-BABY SAFE PLUS, Maxi Cosi-CABRIOFIX
    [*]Dostpne wzory kól MS, PS do wyboru.

[*]MS - koła pompowane, felga metalowa
    [*]PS - koła pompowane, felga plastikowa
    [*]

[*]Wymiary:
    - po złożeniu: 59x40x88cm
    - gondola (szer./dł.): 34/80cm
    - siedzisko (szer./głęb.): 33/34cm
    - wysokość położenia rączki: 78-104cm
    - średnica kół: 28cm

reklama
Ogólnie zestaw super i wcale dużo nie kosztuje!
Ale od siebie dodam że nie polecam tego kubka niekapka bo jest strasznie niewygodny w użyciu!

U nas przeciwnie- niekapek aventu najlepiej sie sprawdził:tak:

A zestaw dobrą cenę ma:tak: chociaż ja osobiście wstrzymałabym sie z zakupem, bo nie wiadomo czy się przyda i kiedy:tak:

Serylizator bankowo się przyda, tak samo z laktatorem bo zaraz po porodzie czeka mnie powrót do pracy niestety i studia ........

Serylizator bankowo się przyda, tak samo z laktatorem bo zaraz po porodzie czeka mnie powrót do pracy niestety i studia ........

Jasne, jeżeli już teraz wiesz, że będziesz odciągać pokarm i zostawiać dzidziusia to oczywiście się przyda:tak: Dokup sobie jeszcze z Aventu woreczki do przechowywania pokarmu, mozna w nich mrozić mleczko:-)

Nessi tak jak pisze, jak wiesz, że dzidziuś będzie "butelkowy"
to zestaw jest super!!!
Dla mamuś mających zamiar karmić tak do 6 mieś nie polecam, wtedy butelki można po prostu wygotowywać.
Acha, polecam te buteleczki z zestawu. Naprawdę dobre i dzieciaki kolek nie miały ;-D

Wózeczek fajny.
Co do pianek są dobre jak się mieszka w centrum Warszawy :-D
żartuje ale na dziurawe chodniki i mega kałuże się nie nadają :no:

reklama
To ja jeszcze dodam że moja córcia nie chciała pić z tego smoka! Z tego co wiem z aventu są tylko te anatomiczne smoczki i do tych butelek żadne inne nie pasują!
W końcu zakupiłam zwykłą butelkę z takim uciętym smoczkiem i dopiero wtedy zaczęła pić|!
Ale ona była ogólnie przeciwna butelkom i zaczęła z nich pić dopiero jak miała 10 miesięcy!

Do góry