reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Ja w sklepie oglądałam tą baracudę i tak jak mówiłam bardzo ładna, stelaż w miarę lekki, koła 4 i pompowane gumowe, i ogólnie wózeczek dobrze się prowadziło to pewnie ten mustang podobny jest w budowie i cenowo są też super :-D

a może ten Ci się podoba:
NOWY V3 MUSTANG 2009!HIT!CONECO!GRATISY+WYS 0ZŁ (712623950) - Aukcje internetowe Allegro
Wyskoczył mi przy oglądaniu tego poprzedniego, ja z coneco widziałam na żywo baracudę i powiem szczerze że niczego sobie wózeczek ale budka w spacerówce OCHYDNA - same zobaczcie:
WÓZEK CONECO BARRACUDA! 5 MEGA GRATRISÓW! 2 KOL (703107652) - Aukcje internetowe Allegro

ogladałam te mustangi na allegro ,ale nie znalazlam nigdzie opinie o nim w necie ,sproboje poszukac jeszcze moze znajde cos.
Co do barracudy - to kwestia gustu - mi nie podchodzi rowniez ! Dziwny jest

Dziewczyny zmienię trochę temat - a mianowicie zakupiłyście już worki sako? Bo ja jestem teraz na kupnie i nie wiem jaki wybrać. Pracuję w sklepie meblowym i mamy sako w skórze za 1200 zł ale dla mnie to dużo i będę przez allegro zamawiać. Powiedzcie mi czy te 2xl nie są za wysokie i wąskie?
W pracy mamy taki o wymiarze szerokość 100 cm, wysokość 60
O podobnych wymiarach znalazłam coś takiego:
WYPOCZYNKOWE FOTELE RELAX + PUFA GRATIS DO KAZDEGO (711432950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wy mówiłyście że fatty 2xl najlepszy ale tam wymiary to szerokość 85, wysokość 130
I mam dylemat :confused:

A ja mam coś takiego i nie polecam :) dla mnie za nisko, mało stabilnie i ogólnie to do wystroju wnetrza ciężko dopasować ......nie przypadł mi do gustu

ogladałam te mustangi na allegro ,ale nie znalazlam nigdzie opinie o nim w necie ,sproboje poszukac jeszcze moze znajde cos.
Co do barracudy - to kwestia gustu - mi nie podchodzi rowniez ! Dziwny jest

Tak, kwestia gustu, ogladałam je też na zywo i gondolki sa małe a na to powinnyśmy przede wszystkim zwracać uwagę:tak:

A jak ktos chce 1500 zł wydać to tak jak Lilijka poleca i ja tak samo- implast bolder:tak:

NOWOŚĆ 2009 IMPLAST BOLDER SD +TORBA+PARASOLKA (708916789) - Aukcje internetowe Allegro

Tak, kwestia gustu, ogladałam je też na zywo i gondolki sa małe a na to powinnyśmy przede wszystkim zwracać uwagę:tak:

A jak ktos chce 1500 zł wydać to tak jak Lilijka poleca i ja tak samo- implast bolder:tak:

NOWOŚĆ 2009 IMPLAST BOLDER SD +TORBA+PARASOLKA (708916789) - Aukcje internetowe Allegro
NO wlansie moje dwa faworyty jak narazie Bexa i Bolder ,choc Bexa jakos do mnie bardziej przemawia na dzien dzisiejszy - ale tak jak pisalysmy to tylko kwestia gustu :)
NO i maz obstaje tez przy Bexie - musze ogladnac i przetestowac w sklepach

A ja dzisiaj widziałam Jedo Fyna 4DS..i powiem Wam..Bolder chowa się przy Fynie 4Ds..Wózek z naszych marzeń-spacerówka super przestronna, wielgaśna gondola..w ogóle wykończenia cud miód..jakość lepsza niż w bolderze..do tego jako jedyny wózek ma regulowana rączkę jakby od wewnątrz-przez co pracuje się kciukiem i bardzo łatwo rączkę zgiąć..Posiada te same funkcje co bolder-ale ma ładniejszy kształt ramy-spacerówka naprawde robi wrażenie i ma super duzy podnóżek-szeroki .Już wiemy że na 100% go kupimy..do tego ma fotelik, który wygląda kropka w kropkę jak maxi cosi (nazywa sie Berbero) i tak samo solidnie wykonany.U maxi cosi płacimy jeszcze za crash testy..wiec kasa jakoś musi im się zwrócić..Stawiam na Jedo FYNA..GENIALNY!!!Koniecznie zobaczcie!Na stelaż można montować foteliki: Deltim, Maxi Cosi i Berbero. Nachodzilismy sie dzisiaj-4 hurtownie wielkie jak dom handlowy..widzialam mase wóżkow-wszystkie właściwie i jedo po prostu tam lśnił!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry