reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

ja ciagle wracam do boldera ... a dzis mi mama powiedziala ze polowe kosztu wozka dostane od nich i mam sie nie wyglupiac z cenami tylko poszukac cos z czego bede zadowolona :)

reklama
Dziewczyny zmienię trochę temat - a mianowicie zakupiłyście już worki sako? Bo ja jestem teraz na kupnie i nie wiem jaki wybrać. Pracuję w sklepie meblowym i mamy sako w skórze za 1200 zł ale dla mnie to dużo i będę przez allegro zamawiać. Powiedzcie mi czy te 2xl nie są za wysokie i wąskie?
W pracy mamy taki o wymiarze szerokość 100 cm, wysokość 60
O podobnych wymiarach znalazłam coś takiego:
WYPOCZYNKOWE FOTELE RELAX + PUFA GRATIS DO KAZDEGO (711432950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wy mówiłyście że fatty 2xl najlepszy ale tam wymiary to szerokość 85, wysokość 130
I mam dylemat :confused:

ja kupuje mega sako
FOTEL MEGA SAKO+PUFA GRATIS ECOPUF z atestem (704488477) - Aukcje internetowe Allegro
mialam okazje przetestowac fatty i ecopuf i stwierdzam ze ten mi bardziej odpowiada :D
nessi ja mam bardzo niski stol i wlasnie potrzebuje cos nisko przy ziemi wiec sako bedzie idealny :D

a ja dzis w sklepie ogladalam taki wozek jak ADBOR ARTE 3x3

ADBOR ARTE 3X3/3W1+WYSYŁKA GRATIS! NOWOŚĆ 2009! (715754300) - Aukcje internetowe Allegro

no i co moge o nim powiedziec ...
  • gondola 80 ... ale z tego co patrze to naprawde trudno utrafic wieksza ...
  • podnoszony zaglowek w gondoli i cicha budka ...
  • kola duze na stabilnej "feldze" pompowane i przednie skretne
  • stelaz stalowy /o aluminiowym slyszalam ze ma ograniczona mase dziecka do 18 kg!!/ latwo sie sklada
  • dosc miekki ale nie totalna kolyska na paskach !! dla mnie bomba :)
  • przystepna cena bo za zestaw w sklepie 1100zl !!
  • polski producent !!!

chetnie uslysze wasze zdanie :)
www.adbor.pl

Spoko, z opisu wynika, że fajny wózek:tak:
A jak się prowadził? Lekko??

Mi osobiście sie tylko te przednie koła nie za bardzo podobaja ale generalnie godny uwagi:tak:

Spoko, z opisu wynika, że fajny wózek:tak:
A jak się prowadził? Lekko??

Mi osobiście sie tylko te przednie koła nie za bardzo podobaja ale generalnie godny uwagi:tak:

wlasnie bylam bardzo mile zaskoczona ... kola choza fajnie wyjechalam z nim na chodnik zobaczyc jak to pojdzie na bruku i tez zupelnie pryzwoicie !! no i ma ladne kolorki :) co tez jest dla mnie nie bez znaczenia :D

wlasnie bylam bardzo mile zaskoczona ... kola choza fajnie wyjechalam z nim na chodnik zobaczyc jak to pojdzie na bruku i tez zupelnie pryzwoicie !! no i ma ladne kolorki :) co tez jest dla mnie nie bez znaczenia :D
zajefajny ;)
i co ważne wcale nie drogi ;) !!
mi się strasznie podoba.. a kolorki też śliczne ;)

reklama
Do góry