reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

ja ciagle wracam do boldera ... a dzis mi mama powiedziala ze polowe kosztu wozka dostane od nich i mam sie nie wyglupiac z cenami tylko poszukac cos z czego bede zadowolona :)

reklama
Dziewczyny zmienię trochę temat - a mianowicie zakupiłyście już worki sako? Bo ja jestem teraz na kupnie i nie wiem jaki wybrać. Pracuję w sklepie meblowym i mamy sako w skórze za 1200 zł ale dla mnie to dużo i będę przez allegro zamawiać. Powiedzcie mi czy te 2xl nie są za wysokie i wąskie?
W pracy mamy taki o wymiarze szerokość 100 cm, wysokość 60
O podobnych wymiarach znalazłam coś takiego:
WYPOCZYNKOWE FOTELE RELAX + PUFA GRATIS DO KAZDEGO (711432950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wy mówiłyście że fatty 2xl najlepszy ale tam wymiary to szerokość 85, wysokość 130
I mam dylemat :confused:

ja kupuje mega sako
FOTEL MEGA SAKO+PUFA GRATIS ECOPUF z atestem (704488477) - Aukcje internetowe Allegro
mialam okazje przetestowac fatty i ecopuf i stwierdzam ze ten mi bardziej odpowiada :D
nessi ja mam bardzo niski stol i wlasnie potrzebuje cos nisko przy ziemi wiec sako bedzie idealny :D

a ja dzis w sklepie ogladalam taki wozek jak ADBOR ARTE 3x3

ADBOR ARTE 3X3/3W1+WYSYŁKA GRATIS! NOWOŚĆ 2009! (715754300) - Aukcje internetowe Allegro

no i co moge o nim powiedziec ...
  • gondola 80 ... ale z tego co patrze to naprawde trudno utrafic wieksza ...
  • podnoszony zaglowek w gondoli i cicha budka ...
  • kola duze na stabilnej "feldze" pompowane i przednie skretne
  • stelaz stalowy /o aluminiowym slyszalam ze ma ograniczona mase dziecka do 18 kg!!/ latwo sie sklada
  • dosc miekki ale nie totalna kolyska na paskach !! dla mnie bomba :)
  • przystepna cena bo za zestaw w sklepie 1100zl !!
  • polski producent !!!

chetnie uslysze wasze zdanie :)
www.adbor.pl

Spoko, z opisu wynika, że fajny wózek:tak:
A jak się prowadził? Lekko??

Mi osobiście sie tylko te przednie koła nie za bardzo podobaja ale generalnie godny uwagi:tak:

Spoko, z opisu wynika, że fajny wózek:tak:
A jak się prowadził? Lekko??

Mi osobiście sie tylko te przednie koła nie za bardzo podobaja ale generalnie godny uwagi:tak:

wlasnie bylam bardzo mile zaskoczona ... kola choza fajnie wyjechalam z nim na chodnik zobaczyc jak to pojdzie na bruku i tez zupelnie pryzwoicie !! no i ma ladne kolorki :) co tez jest dla mnie nie bez znaczenia :D

wlasnie bylam bardzo mile zaskoczona ... kola choza fajnie wyjechalam z nim na chodnik zobaczyc jak to pojdzie na bruku i tez zupelnie pryzwoicie !! no i ma ladne kolorki :) co tez jest dla mnie nie bez znaczenia :D
zajefajny ;)
i co ważne wcale nie drogi ;) !!
mi się strasznie podoba.. a kolorki też śliczne ;)

reklama
Do góry