reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama

Wózek dziecięcy Austin 4

4-kołowy wózek uniwersalny głęboko-spacerowy z opcją montażu fotelika samochodowego,aluminiowo-piankowe koła.

A

Wózek dziecięcy Austin 3

3-kołowy wózek uniwersalny głęboko-spacerowy z opcją montażu fotelika samochodowego,aluminiowo-gumowe koła.

:/ ja chce gumiaki dla 4-kołowych ! :(

Ostatnia edycja:
Ktoś specjalnie to powymyślał by się pastwić nad przyszłymi mamami :p

Ja zaraz zamkne temat wózków do grudnia bo w zyciu nie znajdę takiego jaki chcę :p

Ktoś specjalnie to powymyślał by się pastwić nad przyszłymi mamami :p

Ja zaraz zamkne temat wózków do grudnia bo w zyciu nie znajdę takiego jaki chcę :p
No ja sie narazie uparłąm przy tej bexie i musze ja obcykac na zywo ,ale znajac zycie ahhahahah pewnie zjade jeszcze kupe innych wozkow ,choc ta bexa juz mnie interesuje od dawna i ciagle do niej wracam ...no zobaczymy na obrazku moze fajnie wygladac a w zyciu okaze sie tandeta - choc opinie jakie czytam o niej sa dobre.
Ale fakt ja juz bylam zakochana w kilku wozkach ahahahh

reklama
Więc albo 3 -kołowa wersja albo szukać dalej trzeba :/ łeee....
a może ten Ci się podoba:
NOWY V3 MUSTANG 2009!HIT!CONECO!GRATISY+WYS 0ZŁ (712623950) - Aukcje internetowe Allegro
Wyskoczył mi przy oglądaniu tego poprzedniego, ja z coneco widziałam na żywo baracudę i powiem szczerze że niczego sobie wózeczek ale budka w spacerówce OCHYDNA - same zobaczcie:
WÓZEK CONECO BARRACUDA! 5 MEGA GRATRISÓW! 2 KOL (703107652) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry