reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
jak wkleilas ta posciel do wozka to zaczelam sie zastanawiac nad kupieniem i stwierdzam ze nie bede wogole kupowac poscieli do wozka ... na zime i tak musze miec spiworek a potem jak bedzie troche cieplej to kocyk albo rozek ... a podusia to najlepiej zwykly jasiek ... mam takiego cienkiego ktory powinien byc ok do gondoli ...

Moze i masz racje ....choc ja wiem ze z Patrykiem poscielka mi sie przydała chocby po to aby wyscielic wozek.Ja nawet nie posiadam teraz nic co bym mogla wlozyc dziecku do wozka :eek::eek: I za cholere niewiem co ja z tym wszystkim zrobiłam :szok:. NO masakra ! Jak siedze i przegladam te rzeczy jakie mi przydadza ...moze masz racje lepiej na czym zaoszczedzic .Ja jeszcze intensywnie pomysle nad ta posciela do wozia byc moze tez z niej zrezygnuje.Rozek do wozka mi odpada bo ja chce rozek ten z usztywnieniem ,w tym zwykłym bylo mi niewygodnie Malego trzymac jak i Patrykowi niewygodnie w nim lezec!Ale to tylko moje odczucia !

Moze i masz racje ....choc ja wiem ze z Patrykiem poscielka mi sie przydała chocby po to aby wyscielic wozek.Ja nawet nie posiadam teraz nic co bym mogla wlozyc dziecku do wozka :eek::eek: I za cholere niewiem co ja z tym wszystkim zrobiłam :szok:. NO masakra ! Jak siedze i przegladam te rzeczy jakie mi przydadza ...moze masz racje lepiej na czym zaoszczedzic .Ja jeszcze intensywnie pomysle nad ta posciela do wozia byc moze tez z niej zrezygnuje.Rozek do wozka mi odpada bo ja chce rozek ten z usztywnieniem ,w tym zwykłym bylo mi niewygodnie Malego trzymac jak i Patrykowi niewygodnie w nim lezec!Ale to tylko moje odczucia !

te rozki co ja wkleilam z allegro sa z usztywnieniem ktore mozna latwo wyjmowac :) i takie sobie kupie ... na poczatek to usztywnienie bedzie przydatne a potem je wyjme i bedzie kolderka :D

te rozki co ja wkleilam z allegro sa z usztywnieniem ktore mozna latwo wyjmowac :) i takie sobie kupie ... na poczatek to usztywnienie bedzie przydatne a potem je wyjme i bedzie kolderka :D
Ty ja nawet nie przykukałam ze te usztywnienie sie wyciaga !!!!! No to super ,.bo ja bylam pewna ze tego usztywnienia sie nie wyciaga !!!!!!!!!! Napewno sobie zakupie :):tak:

ja wymyslilam to tak:
kupie komplet poscieli z wkladami (poduszka i kolderka) i ochraniacz na szczebelki
Pościel 5el. bawełniana 120*90 ponad 60 wzorów (689280769) - Aukcje internetowe Allegro
wzor 8
i dodatkowo sam komplet poscieli z ochraniaczem
Pościel 3el. bawełniana 120*90 ponad 60 wzorów (689280721) - Aukcje internetowe Allegro
wzor 54

ido tego od tego samego sprzedawcy 2 rozki z tymi samymi wzorami ...

zastanawiam sie tylko jak ja umocuje ochraniacze jak mam lozeczko siateczkowe ...

reklama
ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA WIBR LAMPKA ___ UCHWYTY (696907022) - Aukcje internetowe Allegro
ja bede miala mniej wiecej takie lozeczko (starszy model) ale szfagierka powidziala ze tej budy nie uzywala wcale (nie podoba jej sie i mi tez) i nie ma tych dodatkow (przewijak pojemniki itp) ale ma wibre i wbudowana lampke (wibra juz chyba nie dziala ale i tak nie zdala egzaminu) i takie boczne otwieranie dla starszego dziecka zeby moglo bezpiecznie wyjsc ...

Do góry