reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
jak wkleilas ta posciel do wozka to zaczelam sie zastanawiac nad kupieniem i stwierdzam ze nie bede wogole kupowac poscieli do wozka ... na zime i tak musze miec spiworek a potem jak bedzie troche cieplej to kocyk albo rozek ... a podusia to najlepiej zwykly jasiek ... mam takiego cienkiego ktory powinien byc ok do gondoli ...

Moze i masz racje ....choc ja wiem ze z Patrykiem poscielka mi sie przydała chocby po to aby wyscielic wozek.Ja nawet nie posiadam teraz nic co bym mogla wlozyc dziecku do wozka :eek::eek: I za cholere niewiem co ja z tym wszystkim zrobiłam :szok:. NO masakra ! Jak siedze i przegladam te rzeczy jakie mi przydadza ...moze masz racje lepiej na czym zaoszczedzic .Ja jeszcze intensywnie pomysle nad ta posciela do wozia byc moze tez z niej zrezygnuje.Rozek do wozka mi odpada bo ja chce rozek ten z usztywnieniem ,w tym zwykłym bylo mi niewygodnie Malego trzymac jak i Patrykowi niewygodnie w nim lezec!Ale to tylko moje odczucia !

Moze i masz racje ....choc ja wiem ze z Patrykiem poscielka mi sie przydała chocby po to aby wyscielic wozek.Ja nawet nie posiadam teraz nic co bym mogla wlozyc dziecku do wozka :eek::eek: I za cholere niewiem co ja z tym wszystkim zrobiłam :szok:. NO masakra ! Jak siedze i przegladam te rzeczy jakie mi przydadza ...moze masz racje lepiej na czym zaoszczedzic .Ja jeszcze intensywnie pomysle nad ta posciela do wozia byc moze tez z niej zrezygnuje.Rozek do wozka mi odpada bo ja chce rozek ten z usztywnieniem ,w tym zwykłym bylo mi niewygodnie Malego trzymac jak i Patrykowi niewygodnie w nim lezec!Ale to tylko moje odczucia !

te rozki co ja wkleilam z allegro sa z usztywnieniem ktore mozna latwo wyjmowac :) i takie sobie kupie ... na poczatek to usztywnienie bedzie przydatne a potem je wyjme i bedzie kolderka :D

te rozki co ja wkleilam z allegro sa z usztywnieniem ktore mozna latwo wyjmowac :) i takie sobie kupie ... na poczatek to usztywnienie bedzie przydatne a potem je wyjme i bedzie kolderka :D
Ty ja nawet nie przykukałam ze te usztywnienie sie wyciaga !!!!! No to super ,.bo ja bylam pewna ze tego usztywnienia sie nie wyciaga !!!!!!!!!! Napewno sobie zakupie :):tak:

ja wymyslilam to tak:
kupie komplet poscieli z wkladami (poduszka i kolderka) i ochraniacz na szczebelki
Pościel 5el. bawełniana 120*90 ponad 60 wzorów (689280769) - Aukcje internetowe Allegro
wzor 8
i dodatkowo sam komplet poscieli z ochraniaczem
Pościel 3el. bawełniana 120*90 ponad 60 wzorów (689280721) - Aukcje internetowe Allegro
wzor 54

ido tego od tego samego sprzedawcy 2 rozki z tymi samymi wzorami ...

zastanawiam sie tylko jak ja umocuje ochraniacze jak mam lozeczko siateczkowe ...

reklama
ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA WIBR LAMPKA ___ UCHWYTY (696907022) - Aukcje internetowe Allegro
ja bede miala mniej wiecej takie lozeczko (starszy model) ale szfagierka powidziala ze tej budy nie uzywala wcale (nie podoba jej sie i mi tez) i nie ma tych dodatkow (przewijak pojemniki itp) ale ma wibre i wbudowana lampke (wibra juz chyba nie dziala ale i tak nie zdala egzaminu) i takie boczne otwieranie dla starszego dziecka zeby moglo bezpiecznie wyjsc ...

Do góry