reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Kochane jak kupować kombinezonik?Na 56 chyba w ogóle sie nie opłaca..czyli na 62 jeden i potem na 68cm?Stwierdziłam ze będzie kombinezonik a nie śpiwór do wózka
ja też mam zamiar kombinezoniki kupić ;)
i też nie na 58.. bardziej z tego względu ze raczej od razu z dzieckiem na zimę nie wyjdziemy.. węc kupię troszkę większe ;)

reklama
ja też mam zamiar kombinezoniki kupić ;)
i też nie na 58.. bardziej z tego względu ze raczej od razu z dzieckiem na zimę nie wyjdziemy.. węc kupię troszkę większe ;)

ja musialabym najpierw poprzegladac bo szfagierka tez w styczniu rodzila wiec moze mam taki malutki :D ale ciuszki to naprawde bede kupowac w ostatniej kolejnosci ...

co do wozka to ja tez jak zobaczylam tako w sklepie to sie zniechecilam ... musze zapamietac ten Implast Bolder ... moze wybiore sie za jakis czas do krakowa do takiego wielkiego marketu dla dzieci ... moze tam cos obczaimy fajnego :D

Czytam i czytam i aż mi głupio :-( Ja mam już praktycznie wszystkie ciuszki kupione, wózek stoi u Teściów, łóżeczko wybrane ale jeszcze nie kupione, przewijak stoi gotowy do złożenia... I zastanawiam się co jeszcze mi zostało do kupienia, żeby już to mieć z głowy :-( Faktem jest, że wszystko jedzie do Rodziców albo Teściów a my końcem sierpnia zapakujemy to do wozu i przywieziemy tutaj, bo kupowanie tutaj to wydatek na jaki nas zwyczajnie nie stać :-(. Ale teraz się waham czy nie za wcześnie się zabrałam za to wszystko, czy powinnam poczekać... Tylko, że w sierpniu jedziemy ostatni raz przed Wielkanocą albo i jeszcze później (nie wiem ile trwa wyrabianie Maleństwu paszportu) więc chcemy być gotowi na parę miesięcy na przód... I teraz się boję, że zapeszę...

Czytam i czytam i aż mi głupio :-( Ja mam już praktycznie wszystkie ciuszki kupione, wózek stoi u Teściów, łóżeczko wybrane ale jeszcze nie kupione, przewijak stoi gotowy do złożenia... I zastanawiam się co jeszcze mi zostało do kupienia, żeby już to mieć z głowy :-( Faktem jest, że wszystko jedzie do Rodziców albo Teściów a my końcem sierpnia zapakujemy to do wozu i przywieziemy tutaj, bo kupowanie tutaj to wydatek na jaki nas zwyczajnie nie stać :-(. Ale teraz się waham czy nie za wcześnie się zabrałam za to wszystko, czy powinnam poczekać... Tylko, że w sierpniu jedziemy ostatni raz przed Wielkanocą albo i jeszcze później (nie wiem ile trwa wyrabianie Maleństwu paszportu) więc chcemy być gotowi na parę miesięcy na przód... I teraz się boję, że zapeszę...

nie martw sie na zapas ... ja nbie kupuje bo mam czas ... ty masz inna kwestie wiec kupuj :D

akozka nie zamartwiaj sie na zas to nic ci nie da,Glupie zabobony i tyle.Ciesz sie ciaza i tym ze dzidzius rosnie w tobie i kupuj jezeli tak was wyniesie taniej :) Ja pod koniec wrzesnia tez juz zaczne kupowac wsio dla malenstwa.Teraz robie liste i zaznaczam odpowiednie linki ( mea bardzo jest pomocna ) Pozniej zaczne zamawiac.Jeszcze teraz zyjemy wyprawka szkolna dla Patryka a pozniej wczasy ,wiec wydatki mamy ,ale od wrzesnia juz zaczne :)
Ja uwazam ze nie ma czegos takiego jak zapeszyc ,pomysl sobie jak matki maja dzieci rok po roku i przeciez wszystko tak naprawde maja dla malenstwa !!!

Ja tez wozek tez mam dodany na allegro i ciagle do niego wracam ,bo mi sie tez podoba !!! No i lilijka go widziala i twierdzi ze jest niezly :) Ja musze go tez zobaczyc :)

Potwierdzam, bo jest super :-) zwłaszcza głęboki i na 4 kółkach, a propos spacerówki, to się jeszcze nie wypowiem, dopiero za jakiś miesiąc, jak koleżanka przeniesie synka Huberta z głębokiego ;-). Ale prowadzi się rewelacja i robi wrażenie!

reklama
Potwierdzam, bo jest super :-) zwłaszcza głęboki i na 4 kółkach, a propos spacerówki, to się jeszcze nie wypowiem, dopiero za jakiś miesiąc, jak koleżanka przeniesie synka Huberta z głębokiego ;-). Ale prowadzi się rewelacja i robi wrażenie!
Reve a nie jest sztywny ???? wrazie czego zakołysać mozna ???
Ja wogole po moich ekscesach z wozkami z Patrykiem to wzielabym na paskach co by zabujac jak sie rozplacze ahahahah ....ale te na paskach sie im nie podobaja !!!!!!!!!!!

Do góry