reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
mea - ohhh dzieki ci dobra kobieto :) mi napewno sie przyda ,tylko zweryfikuje ceny i co by jak najwiecej rzeczy kupic od jednego sperzedawcy !!!!!

no to pora na sen :)
- łóżeczko (ja bede miala siateczkowe ale jesli mialabym kupic to cos w tym stylu z szuflada wysowana na dole)
Łóżeczko z SZUFLADĄ pościel materac OKAZJA (687557876) - Aukcje internetowe Allegro
tu w kaplecie jest łóżeczko, materac, koldra i poduszka, posciel, baldachim ze stelazem i ochraniacz na szczebelki :) wszystko z jednakowej tkaniny :) moj wybor to kolor 8 :)
- kocyk ... przynajmniej 2
KOCYK MIKROFIBRA BabyOno 90/110 GRUBIUTKIE a.1 (686785742) - Aukcje internetowe Allegro
- rozek ... przynajmniej 2-3 sztuki najlepiej taki z usztywnieniem ktore mozna wyjac :) potem razek sluzy za kolderke
ROŻEK,BECIK NIEM. USZTYWNIANY - SUPER WZORKI (694205979) - Aukcje internetowe Allegro
- przescieradlo przynajmniej dwa ...
PRZEŚCIERADŁO FROTTE z GUMKĄ 60x120 - MAMO-TATO (688383921) - Aukcje internetowe Allegro

do tego jeszcze przydaly by sie jakies ceratki pod przescieradlo ... pampersy pampersami ale czesto posciel jest mokra ...

co tak na pierwszy rzut oka kupila bym od tego sprzedawcy (a patrzac po ilosci ofert to nie tylko ja tyle kupuje) wiele rzeczy sie powtarza z poprzednimi postami ale to dowodzi ze warto kupic w jednym miejscu wiecej rzeczy !!

mea - Kobieto, wymiatasz normalnie. Siedzimy z maluszkiem i podglądamy te Twoje linki. A ten niedobrzalec stuka, puka. :-D:-D:-D I nie wiem czy to znaczy że jest ok, czy że jednak nie. :eek:A tak wogóle to w sumie na innym wątku powinnam napisać ale skoro tu jesteś: byłam niedawno na basenie popływać żeby zaliczyć ćwiczonka ale długo nie dałam rady, zaczęły się skurcze macicy - ble - więc chyba musze ostrożnie ze sportem.

:-):-):-) I bardzo dobrze. :tak::tak::tak:

Ja bym chciała kupić dużo rzeczy z canpolu bo to Polska i dobra firma a my mamy troszke świra na tym punkcie. No i ustalone że wózek też ma być od producenta z Polski tylko typów narazie nie mamy ;-)

reklama
:-):-):-) I bardzo dobrze. :tak::tak::tak:

Ja bym chciała kupić dużo rzeczy z canpolu bo to Polska i dobra firma a my mamy troszke świra na tym punkcie. No i ustalone że wózek też ma być od producenta z Polski tylko typów narazie nie mamy ;-)

ja tez wole kupowac z polskich firm (a zwlaszcza nie chinszczyzny) ale nie jest to jakas mega obsesja :) kupie cos co uznam ze stosunek jakosci do ceny jest ok :D

Do góry