reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

ja tez wole kupowac z polskich firm (a zwlaszcza nie chinszczyzny) ale nie jest to jakas mega obsesja :) kupie cos co uznam ze stosunek jakosci do ceny jest ok :D

:-D:-D:-D U nas to też nie mega obsesja. Ale rzuciłam okiem na ceny Canpolu i jak dla mnie są ok. No i jakość też. Znajomi polecają.

Z wózkiem tylko może być problem. Nie wiem na co zwracać uwagę. Ale ustaliliśmy że koniec września/październik zaczniemy z zakupami i mam nadzieję że wózek też się jakiś wkońcu trafi.

reklama
z tego co pamietam to Aska chciala zeby wrzucac jakies linki :D co tym samym czynie :D
Mea Taz ja za to ciebie i love you ,to ja chcialam te linki ,bo cholera jasna ja juz sie gubie w tym wszystkim i lepiej jak ktos cos doradzi tez :) Albo chociaz pomyslem zarzuci ,bo ja nie zdarze wszystkiego ogladnac na allegro ,a zapewne wiele rzeczy przegapie ,wiec pomoc innych ale owszem bardzo cenie :tak::tak::tak:
Super ze w jednym watku mozna wszystko znalezc.

:-D:-D:-D U nas to też nie mega obsesja. Ale rzuciłam okiem na ceny Canpolu i jak dla mnie są ok. No i jakość też. Znajomi polecają.

Z wózkiem tylko może być problem. Nie wiem na co zwracać uwagę. Ale ustaliliśmy że koniec września/październik zaczniemy z zakupami i mam nadzieję że wózek też się jakiś wkońcu trafi.
NO ja z wozkiem tez mam problem ,za cholere zaden mi sie jakos nie podoba na tyle ze jestem pelna zachwytu ,w kazdym jest cos co mnie drazni albo razi ahahahahah Mam kilka typow ,ale jeszcze az tak sie nie porzygladalam ich funkcja narazie ,znajac mnie pewnie zas cos wynajde w kazdym z nich i zaden nie bedzie dobry ehhh !
My tez startujemy z zakupami we wrzesniu :) To juz ustalone :) Koniec wrzesnia zaczynamy:)

Mea Taz ja za to ciebie i love you ,to ja chcialam te linki ,bo cholera jasna ja juz sie gubie w tym wszystkim i lepiej jak ktos cos doradzi tez :) Albo chociaz pomyslem zarzuci ,bo ja nie zdarze wszystkiego ogladnac na allegro ,a zapewne wiele rzeczy przegapie ,wiec pomoc innych ale owszem bardzo cenie :tak::tak::tak:
Super ze w jednym watku mozna wszystko znalezc.

staram sie jak moge :D a ze dzis mialam troche weny to powklejalam :D
teraz chce to na spokojnie wpisac w moj arkusz z wydatkami dla malucha ... ciekawe ile tego wyjdzie !!!

NO ja z wozkiem tez mam problem ,za cholere zaden mi sie jakos nie podoba na tyle ze jestem pelna zachwytu ,w kazdym jest cos co mnie drazni albo razi ahahahahah Mam kilka typow ,ale jeszcze az tak sie nie porzygladalam ich funkcja narazie ,znajac mnie pewnie zas cos wynajde w kazdym z nich i zaden nie bedzie dobry ehhh !
My tez startujemy z zakupami we wrzesniu :) To juz ustalone :) Koniec wrzesnia zaczynamy:)

ja narazie przymierzam sie do zakupu komody i szafy .. no i moj sako :) ale czeka na przemeblowanie bo teraz nie mam gdzie go wstawic !!

reszta na jesieni :D

a zakupy to raczej sklepy czy allegro ?? bo ja jestem zdecydowanym zwolennikiem allegro :D

Takie drobne rzeczy i konkretnych firm to raczej allegro i właśnie najlepiej od jednej osoby. Tu nie będzie możliwości na rozczarowanie się. A powiem szczerze że piłką do ćwiczeń z allegro się nieźle wkurzyłam. Odesłałam ale cisza - ani kasy ani nic!!!!
Co do wózka to najpierw będę chciała pomacać a później zapadnie decyzja sklep czy allegro - zależy of course od różnicy w cenie.

ja z wozkiem te tak zrobie ... najpierw sklep i przymiarka z wkladaiem go do meza samochodu a potem decyzja o zakupie :D jesli w sklepie cena bedzie lepsza (w co nie wierze) to sklep a jak nie to allegro :D

reklama
Ja planowałam TAKO Jumpera X, ale....jak zobaczyłam na żywo w sklepie..gondolka malutka, a sztywny!!!Obok stał jeszcze Implast Bolder..WOW co za wózek-genialny!Ta nowsza wersja-gondola super duża i w ogóle zrobił na mnie dobre wrażenie..ale drogi bardzo:-(Musze jeszcze obczaić JEDO Fyna..Ja tez najpierw robię rozeznaie po sklepach..a potem pod sam koniec zamówię na allegro (dają bardzo przydatne gratisy)..lepiej kupić jak najpóźniej żeby wóżke nie stał i gwarancja nie uciekała bez sensu-)

Kochane jak kupować kombinezonik?Na 56 chyba w ogóle sie nie opłaca..czyli na 62 jeden i potem na 68cm?Stwierdziłam ze będzie kombinezonik a nie śpiwór do wózka

Do góry