reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Jeżeli chodzi o wózki to ja zastanawiam się pomiędzy Roan Marita, Coneco V4 i Xlanderem XA. Widziałam wszystkie. Roan ma dużą gondolkę i nieźle się buja :)

Natomiast znajoma mi zakręciła troszkę w głowie. Od razu mówię, że nie chodzi o oszczędzanie, ale ona kupiła od razu łóżeczko turystyczne.... Nie wiem co o tym mysleć. Widziałam tego typu łóżeczka - są również dwupoziomowe. Niby odpada "obijanie się" o szczebelki. Mają również wyjścia awaryjne dla maluszka, przewijaki itp. Ale co z materacem, inne kwestie zdrowotne itd.

Dodam, ze kwestia wyglądu nie ma dla mnie znaczenia (pewnie, ze ładniej wyglądają fajniutkie drewniane łóżeczka, ale to nie jest argument). Codzi mi głównie o zabezpieczenie potrzeb maluszka i jego zdrowie. No moje może troszkę też ;)

Co sądzicie?

reklama
Dziewczynki właśnie zadzwoniła znajoma z propozycją. Mogę bardzo tanio kupić wózek coneco galaxy głęboko spacerowy.
Proszę napiszcie co o nim sądzicie, bo mogę go kupić za grosze i jeździło nim tylko 1 dziecko. Wygląda ok.
Prosze niech jak najwięcej z was się wypowie!

moj pierwszy wozek ,wygladal podobnie ,czyli gondola dopinana do spacerowki,ja bylam super zadowolona z wozka .Widac ze jest zgrabny ,po zlozeniu zajmuje malo miejsca ,skretne kola dobrze sprawdzaja sie np.w sklepie.Gondoli uzywa sie stosunkowo krotko ,a spacerowka wyglada na wygodna .Nie wiem jak jakosciowo bo ja mialam z innej firmy,trudno konkretnie stwierdzic bez zobaczenia go na zywo.
Pozdrawiam

moj pierwszy wozek ,wygladal podobnie ,czyli gondola dopinana do spacerowki,ja bylam super zadowolona z wozka .Widac ze jest zgrabny ,po zlozeniu zajmuje malo miejsca ,skretne kola dobrze sprawdzaja sie np.w sklepie.Gondoli uzywa sie stosunkowo krotko ,a spacerowka wyglada na wygodna .Nie wiem jak jakosciowo bo ja mialam z innej firmy,trudno konkretnie stwierdzic bez zobaczenia go na zywo.
Pozdrawiam
No ten ma gondole osobno, też myślałam, że razem, ale tylko stelaż zostaje. Waga troszkę masakryczna 14 kg do tego dziecko i autobus tragedia.
Poza tym wydaje mi się oki. Na plac zabaw z dziećmi, czy spacer.
Sama już nie wiem, może ktoś coś powie jeszcze??

A mnie przeraza troszke raczka w tym wozku !!! To znaczy nie jest jedna tylko 2 raczki co dla mnie z małymi gabarytami bylo by wielkim utrudnieniem gdyz ciezko by mi sie podjezało pod krawezniki ....a moze zle mysle ...kurcze niewiem nie widziałam tego wozka na zywo i nie probowałam hymmmm chyba ci nie pomoge kochana :sorry:

Cześć dziewczyny, przeglądam tak te wątki o wózkach i jeszcze nigdzie nie znalazłam nic na temat najnowszego Boldera, tzn. Implast Bolder SD. Oglądałam go na żywo, jestem na niego zdecydowana, ale wolałabym dowiedzieć się co nieco od osoby użytkującej ten wózeczek. Czy którakolwiek takowy posiada ?:sorry:

reklama
Do góry