reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Mea ja chyba tez mam identyczne ( nie pamietam zbytnio gdyz stoi zlozone i zafoliowane od czasow gdy Patryk z niego wyrosł) Tylko ze ciemiejszy kolor :) Szyflada fajna sprawa ,poziomy rowniez no i szczebelki wyjmowane byly dla mnie zbawieniem gdy sie nie chcialo wstawac a Mały byl juz wiekszy :) sam do mnie wychodził i kład sie do wyrka :)

Mea ja chyba tez mam identyczne ( nie pamietam zbytnio gdyz stoi zlozone i zafoliowane od czasow gdy Patryk z niego wyrosł) Tylko ze ciemiejszy kolor :) Szyflada fajna sprawa ,poziomy rowniez no i szczebelki wyjmowane byly dla mnie zbawieniem gdy sie nie chcialo wstawac a Mały byl juz wiekszy :) sam do mnie wychodził i kład sie do wyrka :)

no i chyba takie bedzie zakupione
tylko jeszcze nie wiem jak z posciela ... bo siostra twierdzi ze ma posciel tylko mi nie bedzie tamta pasowala ... musze to poprzegladac i zobaczyc co kupowac a czego nie
no i jak lozeczko ze szczebelkami to obowiazkowo ochraniacze

Tak mi się przypomniało:-) Jak będziecie oglądać foteliki samochodowe przypatrzcie się fotelikom tego typu z bazą
NEW - GRACO LOGICO S z bazą +wysyłka gratis!!! (670456949) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja teraz taki kupię, bardzo żałowałam, że poprzednio dla Antosia nie kupiłam bo bardzo duzo i często jeżdżę samochodem a taki fotelik z bazą jest idealnym rozwiązaniem, ponioeważ mocowanie fotelika do 13 kg ciut czasu zajmuje;-)
No i przede wszystkim strona fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci polecana:tak: przed zakupem warto sprawdzić jak dany fotelik wypada w testach:tak:

Ja moge polecic nosidelko,ktore mielismy dla naszego synka.Uzywalismy go praktycznie od pierwszego miesiaca ,jezeli nosidlo jest dobrej jakosci ,jest dobrze usztywnione mysle ze nie wyzadza szkody dziecku a jest bardzo wygodne,rowniez dla dziecka.
I.GO Baby Carrier - Chili - Mamas & Papas
w tym nosidle jest rowniez opcja lezaca;)Pozdrawiam

Myślę że to bardzo przydatne nosidełko zwłaszcza biorąc pod uwagę opcję leżącą....

reklama
Do góry