mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
MEA ja mam identyczne tylko troche inny kolor:-)
no ja kolor naturalnej sosny bym chciala zeby mi do mebli pasowal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MEA ja mam identyczne tylko troche inny kolor:-)
Mea ja chyba tez mam identyczne ( nie pamietam zbytnio gdyz stoi zlozone i zafoliowane od czasow gdy Patryk z niego wyrosł) Tylko ze ciemiejszy kolor Szyflada fajna sprawa ,poziomy rowniez no i szczebelki wyjmowane byly dla mnie zbawieniem gdy sie nie chcialo wstawac a Mały byl juz wiekszy sam do mnie wychodził i kład sie do wyrka
ja licze ze jakies dwa łóżeczka dostane w spadku od rodzinki
Ja moge polecic nosidelko,ktore mielismy dla naszego synka.Uzywalismy go praktycznie od pierwszego miesiaca ,jezeli nosidlo jest dobrej jakosci ,jest dobrze usztywnione mysle ze nie wyzadza szkody dziecku a jest bardzo wygodne,rowniez dla dziecka.
I.GO Baby Carrier - Chili - Mamas & Papas
w tym nosidle jest rowniez opcja lezacaPozdrawiam
Myślę że to bardzo przydatne nosidełko zwłaszcza biorąc pod uwagę opcję leżącą....