reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Witam,
chciałabym kupić mojemu malcowi spacerówke wybrałam CHICCO wózek Simplicity ponieważ można ją uzywaćjuż od 6 miesiąca czy, któraś z was może ma takie cudo i może mi coś o nim napisać. Poza tym jest lekka czego nie mogę powiedzieć o obecnym wózku Tako jumperX, który jest cięzki i niewygodny w prowadzeniu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Maarata a myślałaś o czymś takim FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (1045526338) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Witam,
chciałabym kupić mojemu malcowi spacerówke wybrałam CHICCO wózek Simplicity ponieważ można ją uzywaćjuż od 6 miesiąca czy, któraś z was może ma takie cudo i może mi coś o nim napisać. Poza tym jest lekka czego nie mogę powiedzieć o obecnym wózku Tako jumperX, który jest cięzki i niewygodny w prowadzeniu.
Maarata a myślałaś o czymś takim FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (1045526338) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dzięi, widziałam taki pchacz, super to jest.

Co do wózka to spoko on jest ale zastanów się czy bedziesz dużo jeździć tym wózkiem i po jakim terenie. Bo jeżeli tylko po prościutkich chodnikach to oki. Sprawd sobie chicco multiway, duzo lżej się go pcha.
Poza tym prawie każda spacerówka jest od 6 m-ca:tak:

Witam,

Ja kupilam Chico multiway za namowa Marty i nie zaluje:no:narazie sprawuje sie super,nawet wczoraj była proba po trawie i jest ok;-)

A co sądzicie o takich krzesełkach?
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA DELUXE SEAT (1059130275) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST 2w1 TURYSTYCZNE (1056148533) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 2010 KRZESELKO DO KARMIENIA MR. PARTY KUBUS (1062776739) - Aukcje internetowe Allegro
No i coś w tym stylu: CHICCO 360 STOPNI KRZESELKO DO KARMIENIA I ZABAWY (1055608797) - Aukcje internetowe Allegro tylko tu są o wiele tańsze te montowane do stołu.
Nie mam za wiele miejsca na jeszcze jeden mebel no i sporo się będziemy przemieszczać niedługo, więc wolałabym coś mniejszego niż zwykłe krzesła.

A co sądzicie o takich krzesełkach?
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA DELUXE SEAT (1059130275) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST 2w1 TURYSTYCZNE (1056148533) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 2010 KRZESELKO DO KARMIENIA MR. PARTY KUBUS (1062776739) - Aukcje internetowe Allegro
No i coś w tym stylu: CHICCO 360 STOPNI KRZESELKO DO KARMIENIA I ZABAWY (1055608797) - Aukcje internetowe Allegro tylko tu są o wiele tańsze te montowane do stołu.
Nie mam za wiele miejsca na jeszcze jeden mebel no i sporo się będziemy przemieszczać niedługo, więc wolałabym coś mniejszego niż zwykłe krzesła.

wg mnie wyrzucone pieniadze !! jak dlugo misia bedzie sie w to miescic ?? wydaje mi sie ze lepsze jest wolnostojace krzeselko :) spokojnie dziecko z niego bedzi ekorzystalo ze 2 lata ...

reklama
wg mnie wyrzucone pieniadze !! jak dlugo misia bedzie sie w to miescic ?? wydaje mi sie ze lepsze jest wolnostojace krzeselko :) spokojnie dziecko z niego bedzi ekorzystalo ze 2 lata ...

To zależy od dziecka. U mojej szwagierki dziecko od pół roczku siedziało w krzesełku i wtedy mu się bardzo podobało:tak:ale odkąd zaczęło chodzić krzesełko zostało schowane:-(bo maluda dostawała szału jak rodzice wsadzali go do tego krzesełka:szok:Po prostu nigdzie nie wysiedzi i bardzo nie lubi być ograniczane:wściekła/y:Wszystkie leżaczki, hustawki itp też trzeba było schować, a miały być do 2-3 lat:wściekła/y:

Do góry