reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Witam,
chciałabym kupić mojemu malcowi spacerówke wybrałam CHICCO wózek Simplicity ponieważ można ją uzywaćjuż od 6 miesiąca czy, któraś z was może ma takie cudo i może mi coś o nim napisać. Poza tym jest lekka czego nie mogę powiedzieć o obecnym wózku Tako jumperX, który jest cięzki i niewygodny w prowadzeniu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Maarata a myślałaś o czymś takim FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (1045526338) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Witam,
chciałabym kupić mojemu malcowi spacerówke wybrałam CHICCO wózek Simplicity ponieważ można ją uzywaćjuż od 6 miesiąca czy, któraś z was może ma takie cudo i może mi coś o nim napisać. Poza tym jest lekka czego nie mogę powiedzieć o obecnym wózku Tako jumperX, który jest cięzki i niewygodny w prowadzeniu.
Maarata a myślałaś o czymś takim FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (1045526338) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dzięi, widziałam taki pchacz, super to jest.

Co do wózka to spoko on jest ale zastanów się czy bedziesz dużo jeździć tym wózkiem i po jakim terenie. Bo jeżeli tylko po prościutkich chodnikach to oki. Sprawd sobie chicco multiway, duzo lżej się go pcha.
Poza tym prawie każda spacerówka jest od 6 m-ca:tak:

Witam,

Ja kupilam Chico multiway za namowa Marty i nie zaluje:no:narazie sprawuje sie super,nawet wczoraj była proba po trawie i jest ok;-)

A co sądzicie o takich krzesełkach?
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA DELUXE SEAT (1059130275) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST 2w1 TURYSTYCZNE (1056148533) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 2010 KRZESELKO DO KARMIENIA MR. PARTY KUBUS (1062776739) - Aukcje internetowe Allegro
No i coś w tym stylu: CHICCO 360 STOPNI KRZESELKO DO KARMIENIA I ZABAWY (1055608797) - Aukcje internetowe Allegro tylko tu są o wiele tańsze te montowane do stołu.
Nie mam za wiele miejsca na jeszcze jeden mebel no i sporo się będziemy przemieszczać niedługo, więc wolałabym coś mniejszego niż zwykłe krzesła.

A co sądzicie o takich krzesełkach?
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA DELUXE SEAT (1059130275) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST 2w1 TURYSTYCZNE (1056148533) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 2010 KRZESELKO DO KARMIENIA MR. PARTY KUBUS (1062776739) - Aukcje internetowe Allegro
No i coś w tym stylu: CHICCO 360 STOPNI KRZESELKO DO KARMIENIA I ZABAWY (1055608797) - Aukcje internetowe Allegro tylko tu są o wiele tańsze te montowane do stołu.
Nie mam za wiele miejsca na jeszcze jeden mebel no i sporo się będziemy przemieszczać niedługo, więc wolałabym coś mniejszego niż zwykłe krzesła.

wg mnie wyrzucone pieniadze !! jak dlugo misia bedzie sie w to miescic ?? wydaje mi sie ze lepsze jest wolnostojace krzeselko :) spokojnie dziecko z niego bedzi ekorzystalo ze 2 lata ...

reklama
wg mnie wyrzucone pieniadze !! jak dlugo misia bedzie sie w to miescic ?? wydaje mi sie ze lepsze jest wolnostojace krzeselko :) spokojnie dziecko z niego bedzi ekorzystalo ze 2 lata ...

To zależy od dziecka. U mojej szwagierki dziecko od pół roczku siedziało w krzesełku i wtedy mu się bardzo podobało:tak:ale odkąd zaczęło chodzić krzesełko zostało schowane:-(bo maluda dostawała szału jak rodzice wsadzali go do tego krzesełka:szok:Po prostu nigdzie nie wysiedzi i bardzo nie lubi być ograniczane:wściekła/y:Wszystkie leżaczki, hustawki itp też trzeba było schować, a miały być do 2-3 lat:wściekła/y:

Do góry