Hot chocolate
Mama Macola ;)
Co do zabawek to ja ;-) też bardzo lubię firmę Lamaze i Sassy:-) Mają naprawdę dobre jakościowo zabawki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny proszę poradźcie jakie łóżeczko turystyczne (kojec) jest dobry. Ma ono służyć u rodziców do spania i do zabawy. Na pewno nie potrzebuję w nim przewijaka. Wydaje mi się, że ważne jest aby był odsuwany bok, w przyszłości to chyba się przyda i chyba musi mieć jakiś materacyk. Doradźcie pleeeeeeease! Chciałabym dziś kupić, aby na długi weekend już zabrać ze sobą.
Zastanawiam się nad takim:
CHICCO KOJEC LÓŻECZKO SPRING TURYSTYCZNE 4KOLORY (1045858368) - Aukcje internetowe Allegro
Co myślicie?
Dzięki dziewczyny !!!!!!!!!! :-)
u nas też łóżeczko będzie wykorzystywane 1-2 razy w miesiącu, jak pojedziemy na weekend do moich rodziców.
Powiedzcie mi jeszcze, czy ten materacyk to kupić taki grubszy: pianka-kokos gryka np.
NOWE pianka-kokos-GRYKA materac do łóżeczka (1057622947) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki cieńszy pankowo-kokosowy np.
NOWE pianka-kokos materac do łóżeczka materace (1057622556) - Aukcje internetowe Allegro
Danielek na dzień dziecka dostanie od moich rodziców:
GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU,HIT FISHER-PRICE (1045465612) - Aukcje internetowe Allegro
a ja licytuję MUZYCZNY MIŚ CENTRUM GIMNASTYCZNE FISHER PRICE (1045600776) - Aukcje internetowe Allegro