reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*

Aśku, faktycznie zaszalałaś:tak: ja to nie mam ręki do allegrowych zakupów :no:

A tak przy okazji widziałyście gdzieś może w sieci ochraniacz do łóżeczka 120x60 na całą długość, tylko w 1 kolorze, bez nadruków?

Poszukaj w ikei, widziałam tam kiedys takie jednokolorowe ochraniacze:tak:

reklama
Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*

Sprawdziłam dokładnie i są to krople doustne Fenistil można stosować od 1 miesiąca. Gdzieś miałam jeszcze maść, ale nie mogę jej teraz znaleźć. Krople są na alergie skórne, pokarmoer, oddechowe itd. Może innym dziewczynom też się przyda ta informacja ;-)

Hot Chocolate, ja wlasnie do znajomych kupiłam używane za grosze, bo potrzebuje mieć dwa, jedno do siebie, drugie do teściów gdzie bardzo często przebywamy :) Ogólnie wygląda na żywo dość "plastikowo". Ale jest bardzo stabilne, regulacja wysokości działa prosto i dobrze:) Czyli estetyka na 3 , a funkcjonalność na 5 :-)

wiecie co dzisiejszy dzien natchnal mnie ze trzeba by temu mojemu maluchowi kupic cos na dzien dziecka!! no i nie wiem co kupic !! przegladam allegro ale
1. maty, karuzele - nie bo mam
2. hustawki itp - nie bo nie che kolejnego mebla !!
3. pchacze czy inne takie to jeszcze nie ten czas !!!

myslalam o basenie dmuchanym i pileczkach !! z mysla o ogrodzie !!no i pileczki to i do wanny sie nadaja ...
BASENIK ŻABKA , MIEKKIE DNO , DASZEK - NOWOŚĆ (1046708959) - Aukcje internetowe Allegro
DUŻE BEZPIECZNE PIŁECZKI/ KULKI DO BASENU,KOJCA (1046361979) - Aukcje internetowe Allegro

to po pierwsze ...

po drugie
bardzo lubie te puzzle - to ponadczasowa zabawka i zeby to mialo sens to kilka paczek jak nic - wtedy mozna ulozyc z tego miekki dywanik /izoluje wiec na trawe jak znalazl oraz jest to pianka amortyzujaca jak sie w to przywali/ no a kiedys mozna z tego ukladac domki i inne zabawy ...
PUZZLE PIANKOWE LITERKI+CYFERKI 36 szt. 13x13cm! (1042254691) - Aukcje internetowe Allegro

po trzecie
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+KUBUŚ (1038836123) - Aukcje internetowe Allegro
to mi sie podoba ale ta cena !!!! mariusz by mnie chyba zjadl jak bym zabawke kupila za taka kase !!!

a moze wy mi cos podpowiecie ??

Muzyczny ogródek to bardzo fajna sprawa. Sam kupiłam synkowi i cały czas się tam bawi póki co na leżąco. Jedyną wadą jest głośność zabawka jest jak dla mnie trochę za głośna a nie ma regulacji dźwięku. Mateuszek potrafi tam leżeć około godziny. Najbardziej lubi lustereczko i kolorowe przyciski, które jak przyciśnie a właściwie to w nie uderzy świecą się i gra melodyjka. Pod każdym przyciskiem jest inny dźwięk można też ustawić na dłuższe melodie bądź krótkie tony. Polecam

reklama
Do góry