reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*

Aśku, faktycznie zaszalałaś:tak: ja to nie mam ręki do allegrowych zakupów :no:

A tak przy okazji widziałyście gdzieś może w sieci ochraniacz do łóżeczka 120x60 na całą długość, tylko w 1 kolorze, bez nadruków?

Poszukaj w ikei, widziałam tam kiedys takie jednokolorowe ochraniacze:tak:

reklama
Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*

Sprawdziłam dokładnie i są to krople doustne Fenistil można stosować od 1 miesiąca. Gdzieś miałam jeszcze maść, ale nie mogę jej teraz znaleźć. Krople są na alergie skórne, pokarmoer, oddechowe itd. Może innym dziewczynom też się przyda ta informacja ;-)

Hot Chocolate, ja wlasnie do znajomych kupiłam używane za grosze, bo potrzebuje mieć dwa, jedno do siebie, drugie do teściów gdzie bardzo często przebywamy :) Ogólnie wygląda na żywo dość "plastikowo". Ale jest bardzo stabilne, regulacja wysokości działa prosto i dobrze:) Czyli estetyka na 3 , a funkcjonalność na 5 :-)

wiecie co dzisiejszy dzien natchnal mnie ze trzeba by temu mojemu maluchowi kupic cos na dzien dziecka!! no i nie wiem co kupic !! przegladam allegro ale
1. maty, karuzele - nie bo mam
2. hustawki itp - nie bo nie che kolejnego mebla !!
3. pchacze czy inne takie to jeszcze nie ten czas !!!

myslalam o basenie dmuchanym i pileczkach !! z mysla o ogrodzie !!no i pileczki to i do wanny sie nadaja ...
BASENIK ŻABKA , MIEKKIE DNO , DASZEK - NOWOŚĆ (1046708959) - Aukcje internetowe Allegro
DUŻE BEZPIECZNE PIŁECZKI/ KULKI DO BASENU,KOJCA (1046361979) - Aukcje internetowe Allegro

to po pierwsze ...

po drugie
bardzo lubie te puzzle - to ponadczasowa zabawka i zeby to mialo sens to kilka paczek jak nic - wtedy mozna ulozyc z tego miekki dywanik /izoluje wiec na trawe jak znalazl oraz jest to pianka amortyzujaca jak sie w to przywali/ no a kiedys mozna z tego ukladac domki i inne zabawy ...
PUZZLE PIANKOWE LITERKI+CYFERKI 36 szt. 13x13cm! (1042254691) - Aukcje internetowe Allegro

po trzecie
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+KUBUŚ (1038836123) - Aukcje internetowe Allegro
to mi sie podoba ale ta cena !!!! mariusz by mnie chyba zjadl jak bym zabawke kupila za taka kase !!!

a moze wy mi cos podpowiecie ??

Muzyczny ogródek to bardzo fajna sprawa. Sam kupiłam synkowi i cały czas się tam bawi póki co na leżąco. Jedyną wadą jest głośność zabawka jest jak dla mnie trochę za głośna a nie ma regulacji dźwięku. Mateuszek potrafi tam leżeć około godziny. Najbardziej lubi lustereczko i kolorowe przyciski, które jak przyciśnie a właściwie to w nie uderzy świecą się i gra melodyjka. Pod każdym przyciskiem jest inny dźwięk można też ustawić na dłuższe melodie bądź krótkie tony. Polecam

reklama
Do góry