reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Mea, kilka dziewczyn na forum odpisało, że mają chusty do sprzedania. Co prawda sugerują, żebyś się zastanowiła nad tkaną już, bo w elastyku długo nie ponosisz, ale to już od Ciebie przecież zależy z jaką Ci wygodniej. Wklejam Ci link do wątku, poczytaj, może coś Ci przypadnie do gustu :-)

Długą elastyczną tanio
Co jakiś czas ktoś jeszcze się pewnie będzie odzywać, ale główna "fala" już pewnie przeszła.

No no Akoza pofatygowałaś się:-)
Ale jak na moje oko to żadna oferta nie jest okazyjna.... lepiej kupić nową;-), zastanowiłabym się jedynie nad nati grecja bo dziewczyna chce tanio ją sprzedać, na dodatek chusta nowa jest.
Mea jeszcze raz sobie przemyśl kupno tkanej chusty, jak widać, to nie tylko moja i Akozy sugestia była, reszta dziewczyn tez to samo sugeruje.:tak: Tymbardziej, że w tkanej chuście masz większe pole do manewru tzn więcej wiązań możesz robić:tak: a szybciutko dojdzesz do wprawy.

Niewielka to fatyga, ot rzucić hasło na forum i czekać na odpowiedź ;-) Ale mam nadzieję, że dziewczyny pomogą. Gdyby nie to, że Misia mało chustowa jest to ja bym się rzuciła na tego polekonta... Moby też robią dobre chusty... Echh, właśnie dlatego tak rzadko zaglądam na tamto forum ;-) Bo kupowałabym tylko a potem co z tym robić?! :-(

reklama
No to kolejne pytanie - czy któraś z Was jeździ/-ła trójkołowcem? Jakieś wrażenia? Jak to jest z krawężnikami? I ogólnie z przeszkodami? Bo wszędzie piszą, że to terenówki itp, a ja jakoś nie jestem przekonana... Tylko, że mam okazję kupić w przyzwoitej cenie x-landera xt i nie wiem czy się skusić czy szukać czterokołowca...

Do góry