reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
ta jest wg mnie najlepsza !!
No tak jak napisałam wczesniej, jestem z niego w 101% zadowolona. Jak mijam mamy którym wózek trzeszczy i piszczy to wtedy jestem zadwolona ze swojego wyboru jeszcze milion razy bardziej :))) Stabilny, cichutki i bardzo wygodny do prowadzenia :) Balam sie tylko tej gondoli, bo wszyscy ciagle mowili,ze taka niby mala. Wcale taka mala sie nie okazala :-)

No tak jak napisałam wczesniej, jestem z niego w 101% zadowolona. Jak mijam mamy którym wózek trzeszczy i piszczy to wtedy jestem zadwolona ze swojego wyboru jeszcze milion razy bardziej :))) Stabilny, cichutki i bardzo wygodny do prowadzenia :) Balam sie tylko tej gondoli, bo wszyscy ciagle mowili,ze taka niby mala. Wcale taka mala sie nie okazala :-)

ja ostatnio mwsadzilam agatke do gondoli x-landera ... w porownaniu z moja jedo JEST MALA !!!!! wierz mi :)

emwu ja chuste kupuje i zastanawiam sie nad spacerowka do mamy i fotelikiem jak bede jechac na wakacje ... niby wszystko jest a jednak ...

TEZ taka Asia mam :) pisałyscmy o niej w watku butelkowe mamy ;) i akoza chyba tez ma :)
super sprawa:)

Mam, owszem. Ale nie korzystam, bo Małej nie pasuje jakoś. Nie chce z tego jeść. Szkoda, bo wydawało mi się takie super...

Wracając do wózków - naprawiłam stary, więc przestaję się tak spieszyć z kupnem nowego. Powinien wytrzymać parę tygodni, więc nie jest źle ;-) No, ale musiałam się sama za to wziąć, bo mój to od razu poleciał kupować ;-)

Dzięki za opinię o X-landerze. Chyba się na niego zdecydujemy, ale nie XA choć mi się podoba bardzo, ale na XT, bo podoba nam się obojgu ;-) Quinny jest nieco za drogi na nasze progi. Co do Haucka to się właśnie waham, bo mnóstwo ogłoszeń jest na ebayu o nim a ja go na oczy nie widziałam i w sumie pierwsze o nim słyszę. Może to coś jak szwedzka Cerena, której też nikt poza Szwedami nie zna, a tu jest uznawana za dobry wózek.

Co do chust to Nati jest zawsze dobra na początek. Faktycznie niektóre chusty mają ceny z kosmosu (sama bym w życiu nie kupiła chusty za 300 czy 500 zł a są takie co i po 1000 biorą!) ale skoro jest popyt... ;-) Natomiast mi głównie chodziło o te w przyzwoitej cenie, które są już złamane i wiadomo czego się spodziewać.
Ja teraz zaczynam się zastanawiać nad kupnem MT na lato, bo jakoś Misiulce się chusty znudziły - za bardzo ją ograniczają i nie może mnie bić czy się odwracać, co tak bardzo lubi ;-) Stąd też wahanie czy kupować coś jeszcze czy tylko sprzedać swoją chustę i pomyśleć nad innym rozwiązaniem. A szkoda, bo osobiście bardzo lubię nosić...

reklama
No to się zastanawiam po co większa :) Skoro moje przerośnięte dziecko się w tej mieści i wcale nie narzeka , a i tak niedługo już spacerówka, bo w gondoli za ciepło się robi :)
Ja mam substytut jedo;) To samo tylko pod inną marką- niestety nasz jedo nie dotarł, zamówiliśmy a on nie przyszedł więc kupiliśmy inny bo akurat był. I ja tam wcale nie uważam żebym miała za duzą gondolę;) Mi taka potrzebna i nie wyobra zam sobie mniejszej a Lidusiak to taki kurdupelek mały. W gondoli jeźdi np kocyk bo ostatnio czasem mam potrzebę przykrycia małej a czasem nie. Jak nie jest potrzebny to sobie go zsuwam i kładę przy nóżkach bo w koszyku na dole by mi się kurzył. W gondoli jeździ tez żyrafa- jak mała marudzi to ją jej zaczepiam i ma co oglądac a jak zasypia to zdejmuję żeby nie grzechotała. Nie potrzebuję już torby z rzecami małej co jest dla mnie ulgą bo zazwyczaj na spacerze zahaczamy o sklep i gdybym miała potem wnieść małą w gondoli, zakupy i jeszcze torbę na 2 piętro to bym chyba padła
Chociaż pewnie gdybym miała mniejszą gondolę to myślałabym że taka mi wystarcza.
Aha, w podróży- tzn jak to kogoś jedziemy- gondolka robi za łóżeczko i kołyskę- jest na biegunach, nie wiem jak to wytłumaczyć. Dzięki temu że jest duża to Liduś może sobie wygodnie się rozłożyć- ma na tyle dużo miejsca że śpi sobie z rączkami rozłożonomi na boki. Do tego duża gondola jest ekstra. a innej możliwości nie było- u teściów nie ma gdzie wstawić łóżeczka a jeżdzimy dośc często- tak raz w miesiącu i to właśnie gondolka nas ratuje

Ostatnia edycja:
Do góry