Purchawka
Mama Lolka :-)
xaktora wersje masz ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
xaktora wersje masz ??
No tak jak napisałam wczesniej, jestem z niego w 101% zadowolona. Jak mijam mamy którym wózek trzeszczy i piszczy to wtedy jestem zadwolona ze swojego wyboru jeszcze milion razy bardziej )) Stabilny, cichutki i bardzo wygodny do prowadzenia Balam sie tylko tej gondoli, bo wszyscy ciagle mowili,ze taka niby mala. Wcale taka mala sie nie okazala :-)ta jest wg mnie najlepsza !!
No tak jak napisałam wczesniej, jestem z niego w 101% zadowolona. Jak mijam mamy którym wózek trzeszczy i piszczy to wtedy jestem zadwolona ze swojego wyboru jeszcze milion razy bardziej )) Stabilny, cichutki i bardzo wygodny do prowadzenia Balam sie tylko tej gondoli, bo wszyscy ciagle mowili,ze taka niby mala. Wcale taka mala sie nie okazala :-)
TEZ taka Asia mam pisałyscmy o niej w watku butelkowe mamy i akoza chyba tez ma
super sprawa
ja ostatnio mwsadzilam agatke do gondoli x-landera ... w porownaniu z moja jedo JEST MALA !!!!! wierz mi
Ja mam substytut jedo To samo tylko pod inną marką- niestety nasz jedo nie dotarł, zamówiliśmy a on nie przyszedł więc kupiliśmy inny bo akurat był. I ja tam wcale nie uważam żebym miała za duzą gondolę Mi taka potrzebna i nie wyobra zam sobie mniejszej a Lidusiak to taki kurdupelek mały. W gondoli jeźdi np kocyk bo ostatnio czasem mam potrzebę przykrycia małej a czasem nie. Jak nie jest potrzebny to sobie go zsuwam i kładę przy nóżkach bo w koszyku na dole by mi się kurzył. W gondoli jeździ tez żyrafa- jak mała marudzi to ją jej zaczepiam i ma co oglądac a jak zasypia to zdejmuję żeby nie grzechotała. Nie potrzebuję już torby z rzecami małej co jest dla mnie ulgą bo zazwyczaj na spacerze zahaczamy o sklep i gdybym miała potem wnieść małą w gondoli, zakupy i jeszcze torbę na 2 piętro to bym chyba padłaNo to się zastanawiam po co większa Skoro moje przerośnięte dziecko się w tej mieści i wcale nie narzeka , a i tak niedługo już spacerówka, bo w gondoli za ciepło się robi