reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Mea - cieszę się, że zdecydowałaś się na tkaną :-) Zobaczysz, że dobrze na tym wyjdziesz :-) Ja sobie chwalę Nati (o ile akurat uda mi się wsadzić Misiulę do środka).

Co do wózków to Graco zostało mi odradzone przez dziewczynę, która używa na zmianę z chustą właśnie. A jak dla mnie to one mają za małe kółka.
No i znowu mnie przypiliło w kwestii wózka, bo wczoraj rozwalił się z drugiej strony i teraz trzyma się już na słowo honoru i dwie śruby. A jak na złość nic fajnego w sieci znaleźć nie mogę :-( I XT też mi przeszedł koło nosa, więc szukam dalej...

Mea to zaszalałs na zakupkach;tak: ciuszki super i wybór chusty również;-)

Akoza co do wózków to są tzw sprawdzone modele;-) które są niezawodne, czasami firma zrobi jeden model wózka który okazuje się hitem, natomiast inne modele tej firmy są do bani.Tak jest np z graco, gdzie mają 3 modele extra niezastąpionych wózków a reszta jest do niczego.
A i nie zawsze każdemu trafi się dobry model;-) ja miałam dwa wózki z firmy baby designe i okazały sie kompletną klapą;-( a inne dziewczyny sobie chwalą te wózeczki.

no i zdecydowalam sie na nati fale dunaju no chyba ze by byl kolor amazonia ktory jest na innych aukcjach ... moj maz jak zobaczyl cene to powiedzial ze zwariowalam ...

CHUSTA NATI 21 KOLORÓW ROZMIAR L - PROMOCJA !!! (1011523115) - Aukcje internetowe Allegro

Super :) Mam taką samą tylko kolor inny :)

Co do wózków to ja tego Chicco nie kupiłam, bo w sumie można znaleźć tańszy...a zresztą jeszcze czas na spacerowki :)) na razie niech posłuży mu stary wózek :)
Ma szaleństwo :-D

Ostatnia edycja:
reklama
wlasnie tak pomyslalam...

DZIEWCZYNY Z OKOLIC: aga, ania, allitka ... dagmar ?? georgina ...
moze ktoras z was chcialaby tez kupic maluchom okulary, bylby pretekst zeby sie spotkac !!

Do góry