reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
A ja powiem swoją opinię o pampersach dada... Michałowi jak kupiłam tak traciłam powiedzmy 10 na dzień, a z pampersa połowa mniej... Więc przeliczcie sobie.. Po za tym dada nie raz mu przeciekły lub miał całe plecy w kupie co nie mówię ze z pampersami się to nie zdarzyło ale co prawda rzadkiej i musiałam naprawdę zapomnieć zmienić tego pampersa by przemoklo.
Cytrynko masz rację dada się opłaca kupić dla starszego dziecka bo już nie robi dziecko wtedy tych niemowlecych kup i nie sika tyle co niemowlę więc małe szanse by przemoklo.
Cytrynko masz rację dada się opłaca kupić dla starszego dziecka bo już nie robi dziecko wtedy tych niemowlecych kup i nie sika tyle co niemowlę więc małe szanse by przemoklo.
Ostatnia edycja:
leir
Aktywna w BB
ja też słyszałam że innej marki niż pampers przynajmniej na początek się nie opłaca,
mi kazali kupić laktator już do szpitala bym miała, bo trzeba jakoś pobudzić produkcje mleka po porodzie )
u mnie w szpitalu chyba nawet na stanie nie mają, pozatym brzydziałabym się takiego użyć po wszystkich
ja pokrowców od wózka nie piore, za sterylnie też nie będę dziecka trzymać bo potem będzie wszystkie choróbska łapało - oczywiście wszystko w miare rozsondku
mi kazali kupić laktator już do szpitala bym miała, bo trzeba jakoś pobudzić produkcje mleka po porodzie )
u mnie w szpitalu chyba nawet na stanie nie mają, pozatym brzydziałabym się takiego użyć po wszystkich
ja pokrowców od wózka nie piore, za sterylnie też nie będę dziecka trzymać bo potem będzie wszystkie choróbska łapało - oczywiście wszystko w miare rozsondku
leir
Aktywna w BB
z tego co wiem w moim wręcz położne polecają bo to lepiej stymuluje piersi do produkcji mleka na początku, ale też wiem że nie ma litości jak ktoś karmi dziecko to goście innych pacjentek musząwyjść z sali jak kogoś krępują
dziewczyny ja tak z innej beczki powiedzcie jakie pierwsze mleko wypróbowałyście dla niemowląt i polecacie, pytam z ciekawości bo nastawiam się karmić piersią ale nie zawsze to wychodzi i trzeba dzieciątko czymś dokarmić
dziewczyny ja tak z innej beczki powiedzcie jakie pierwsze mleko wypróbowałyście dla niemowląt i polecacie, pytam z ciekawości bo nastawiam się karmić piersią ale nie zawsze to wychodzi i trzeba dzieciątko czymś dokarmić
Ostatnio edytowane przez moderatora:
leir - w szpitalu w 2.dobie mój Antoś dostał ze 2 razy bebilon pepti, bo mi jeszcze się nie rozkręciła laktacja i miałam za mało mleka, a on ciągle głodny; potem od ok. 3 m-ca dostwał okazjonalnie bebilon 1.. potem 2 i 3... a odkąd skończył rok to kaszki na mm..
A tak apropos - Ty chyba jesteś czerwcówką, nie majówką, prawda?
A tak apropos - Ty chyba jesteś czerwcówką, nie majówką, prawda?
reklama
j-ulka
Fanka BB :)
ja już sama nie wiem jaka jestem bo co idę do lekarza to mi termin przesuwa do tyłu bo maluch taki duży
a wg OM jaki masz termin? bo wg usg to bierze się z 12-14tc
Podziel się: