reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Noelle - my mamy taki po Antku: (ależ on tutaj mały! :szok:)
P1010799.jpg
..u Antka się średnio sprawdzał, choć buja, wibruje i ma milion uspokajających dźwięków typu szum morza... ale wiem, że wiele dzieci uwielbia takie bujaczki... nic, zobaczymy, jak będzie tym razem :tak:

Załączniki

• P1010799.jpg
    P1010799.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 52
ja przy córce miałam taki SUPER PROMOCJA!! FISHER-PRICE LEŻACZEK CUDA OCEANU (3120374117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i był super,ale jest dla malutkiego dziecka,tak chyba do 6-8mc,wibracje ma bardzo delikatne i ciche,nie ma dźwięków,pałąk z zabawkami zdejmowany,pasy bezpieczeństwa a najfajniejsze jest to że jest taki jakby na sprężynach,że dopiero ruch dziecka wprawia go w delikatne bujanie i ma chowany kocyk do przykrycia

kochanie macie jakieś porady odnośnie sterylizatorów ? Poza tym kupiłam używaną pompę manualną, jakieś porady odnośnie czyszczenia/sterylizacji?

mi szwagierka odradziła kupno steryzlizatora, stwierdziła że lepiej zainwestować w więcej butelek i w zmywarce gotować że u niej się sprawdziło i dziecko nie miało nic w buzi ani żadnych innych problemów

ja nie lubię używać za dużo sprzętów - - wkładałam do miski butelki, smoczki, laktator, wszystko rozkręcone, w częściach i zalewałam wrzątkiem
a ze 2 razy w tygodniu wyparzałam w parowarze, tyle, że ja mam taki w zabudowie i mam taka funkcję
ale chyba w zwykłym też można to zrobić

spakowałam kosmetyczkę - wyszła jakaś strasznie wielka :eek: chyba muszę pomyśleć o miniaturkach.....w końcu nie zamierzam w szpitalu spędzić za wiele czasu

no i zdecydowałam się na ten wózek...do fioletu jakoś się przyzwyczaję :-p
a zaoszczędzę ponad 500zł :-)

reklama
Ja z tymi laktatorami itd to w ogóe nie mam obeznania i narazie do porodu nic takiego nie kupuje. Zobaczę jak to w ogóle będzie z moim karmieniem i wtedy rach ciach allegro i jazda.

ja chyba się zdecyduje na zakup takiej huśtawki Huśtawka hybrydowa lew 6985 :: Zabawki Bright Starts co o tym myślicie? Fajnie jakby się Mały w tym bujał , a ja miała chwilkę spokoju. Jestem zupełnie bez doświadczenia więc nie wiem jak to się sprawdza.

Do góry