reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

reklama
wikki- śliczne te Twoje łupy! :tak:
Co do piersi to faktycznie w pierwszych dwóch tygodniach nim sie unormuje laktacja robią się bardziej nabrzmiałe, pełne i bolące ale już nie będą rosnąc. Więc rozmiar miseczki w sumie ten sam co na dzień dzisiejszy, dobrze w obwodzie miec możliwośc zapięcia na jeszcze wczesniejszą haftke by ich nie uciskac.
Ehhh biust rozmiar B lub C- moje marzenie!! Ja planuje operację w przyszłości, ale pomniejszenia, bo mam G niestety :szok::wściekła/y::angry::zawstydzona/y:

Wózek to maxi-cosi,całkiem fajny zobaczymy jak będzie służył. A ten fotelik to bujaczek tylko nie do koca go złożyłam, on jest od urodzenia, wiem że dzieciaczki lubią takie rzeczy i mam nadzieję, że moja polubi ;)

Tylko_chwilka to faktycznie masz pokaźny biust, ja mam wręcz odwrotnie :/ dlatego wielkość ciążowa mogłaby mi zostać :)

wiikki fajowe zakupy. słyszałam ,że wózek maxi-cosi są bardzo fajne. sama oglądałam. tylko jednak u mnie zwyciężyła myśl po poprzednim dziecku jak Frania uwielbiala bujanie.

Ja przed ciąza mialam 75DD/E a teraz mam 75F/G. Pocieszam się że po unormowaniu laktacji powinny wrocic do normalnego rozmiaru (tak mialy kobietki w mojej rodzinie). Na operacje zmniejszenia nigdy bym sie nie zdecydowala... cierpienie ktore trzeba pozniej przezyc jest niewspolmierne do korzysci... moja mam jest po operacji onkologicznej...

Moi znajomi maja taki bujaczek z zaba i sa bardzo zadowoleni :)

Ja mam sportowe biustonosze,w ktorych chodze cala ciaze.Specjalne do karmienia kupie po porodzie.Ja mialam po porodzie wieksze jeszcze niz w ciazy.Tym razem jakos drastycznie mi nie urosly.Przed ciaza nosilam 70D i wiem,ze z tym jest problem.Bede musiala dobrac 75 albo wydac majatek...No coz-taki urok.

Wikki super lupy!My wlasnie jeszcze lezaczka nie zakupilismy.W koncu trzeba cos dla babci milego zostawic :-) Tylko jej musze szepnac na co sie zwraca uwage ;-)

Dziewczyny kupujecie zwykłą sól fizjologiczną do oczek, czy ta drogą? I co myślicie o aspiratorze Gama. Dwie fridy miałam już i za każdym razem ten wężyk mi sie jakoś rozciąga i spada z rurki

reklama
będę kupowała dziś butelki i myślę właśnie, bo tommy tipee jest bardzo popularną firmą i akurat pasują pod moją pompę TT Closer to Nature (ale jakoś nie czuje się zobowiązana bo mam dwie 'zapasowe' butelki, które mogę użyć do pompy) ale słyszałam też że butelki MAM 'samosterylizujące' są dobre.Ma któraś jakieś uwagi?:)

Kupiła Larci wczoraj Kubusia który opowiada rozdziały książki jak mu się łapki przyciśnie ;))

Do góry