reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

na 28 czerwca z OM a z wagi i długości to nawet na 30 maja wiem że to dziwne ale dwóch innych lekarzy na usg tak mi na zdjęciach wydrukowało date

reklama
ja odzyskałam swoją paczkę z allegro i jestem happy:-D za 5 dych kupiłam nowe ubranka h&m ,komplet żabka i dwie pary leginsów ,dwie pary skarpetek,może jutro wrzucę fotkę i zamówiłam wreszcie mate kokosową do rożka,pozostało mi kupić,karuzelkę,leżaczek,nianie elektryczną i mate :-) ale szukam okazji :)

Ej, kupiłam przed chwilą na Allegro stanik do karmienia. Wzięłam póki co jeden tylko, miseczkę B, bo zwykle taką noszę, a cycki mi jakoś imponująco się nie rozrosły. Jest szansa, że się w niego nie zmieszczę po porodzie i będę musiała nosić na przykład C? Nie chciałam brać na wyrost, bo ja mam takie nieforemne te cycki, że mam spory obwód pod biustem, w biuście niewiele większy i choć trochę te cycuchy moje urosły w ostatnich tygodniach, tak nie wiem, czy jeszcze ruszą. Może któraś coś doradzić? :dry:
Nie mam najmniejszego pojęcia, jak zachowuje się biust, gdy zaczyna się laktacja. Jaki rozmiar wy kupiłyście? Większy, niż teraz? :sorry2:

Citrus mi babeczka w sklepie poradziła żeby kupić rozmiar większy więc wzięłam D ale teraz to mi bardziej na głowę by pasował niż cycki bo też prawie nie urosły:dry:

Ja kupiłam sportowe, takie zwykłe.
Jeśli biust ci przez ciążę nie urósł jakoś znacznie, to raczej już nie urośnie. Od mleka cycki będą bardziej nabrzmiałe i ciężkie co najwyżej.

Hmm, czyli powinien pasować, bo nawet w usztywnianych z podwójną (!!!) gąbką, które nosiłam do tej pory, jest wciąż trochę luzu w miseczce :baffled: Trochę żałuję, bo myślałam, że dzięki ciąży chociaż cycki mi trochę urosną, a tu chyba nici. No nic, dzięki za radę. Może kiedyś będzie mnie stać na silikony, to sobie od razu D trzasnę :-p

ja też bym zakupiła takie sportowe, chyba najbardziej wygodne ale to kupie po porodzie, żeby rozmiar trafić. póki co mam 2 takie specjalne do karmienia.
Wrzucam fotki moich zdobyczy dzisiejszych, łóżeczko nam się dostało po moim chrześniaku stąd te niebieskie dodatki :)
o widzę, że na zdjęcie załapały się tez moje torby spakowane do szpitala :)

Załączniki

• 100_7948.jpg
    100_7948.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 94
  • 100_7943.jpg
    100_7943.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 100_7946.jpg
    100_7946.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry