reklama
ja odzyskałam swoją paczkę z allegro i jestem happy za 5 dych kupiłam nowe ubranka h&m ,komplet żabka i dwie pary leginsów ,dwie pary skarpetek,może jutro wrzucę fotkę i zamówiłam wreszcie mate kokosową do rożka,pozostało mi kupić,karuzelkę,leżaczek,nianie elektryczną i mate :-) ale szukam okazji
citrus
Fanka BB :)
Ej, kupiłam przed chwilą na Allegro stanik do karmienia. Wzięłam póki co jeden tylko, miseczkę B, bo zwykle taką noszę, a cycki mi jakoś imponująco się nie rozrosły. Jest szansa, że się w niego nie zmieszczę po porodzie i będę musiała nosić na przykład C? Nie chciałam brać na wyrost, bo ja mam takie nieforemne te cycki, że mam spory obwód pod biustem, w biuście niewiele większy i choć trochę te cycuchy moje urosły w ostatnich tygodniach, tak nie wiem, czy jeszcze ruszą. Może któraś coś doradzić?
Nie mam najmniejszego pojęcia, jak zachowuje się biust, gdy zaczyna się laktacja. Jaki rozmiar wy kupiłyście? Większy, niż teraz?
Nie mam najmniejszego pojęcia, jak zachowuje się biust, gdy zaczyna się laktacja. Jaki rozmiar wy kupiłyście? Większy, niż teraz?
natalia_bis
Citrus mi babeczka w sklepie poradziła żeby kupić rozmiar większy więc wzięłam D ale teraz to mi bardziej na głowę by pasował niż cycki bo też prawie nie urosły
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja kupiłam sportowe, takie zwykłe.
Jeśli biust ci przez ciążę nie urósł jakoś znacznie, to raczej już nie urośnie. Od mleka cycki będą bardziej nabrzmiałe i ciężkie co najwyżej.
Jeśli biust ci przez ciążę nie urósł jakoś znacznie, to raczej już nie urośnie. Od mleka cycki będą bardziej nabrzmiałe i ciężkie co najwyżej.
citrus
Hmm, czyli powinien pasować, bo nawet w usztywnianych z podwójną (!!!) gąbką, które nosiłam do tej pory, jest wciąż trochę luzu w miseczce Trochę żałuję, bo myślałam, że dzięki ciąży chociaż cycki mi trochę urosną, a tu chyba nici. No nic, dzięki za radę. Może kiedyś będzie mnie stać na silikony, to sobie od razu D trzasnę
ja też bym zakupiła takie sportowe, chyba najbardziej wygodne ale to kupie po porodzie, żeby rozmiar trafić. póki co mam 2 takie specjalne do karmienia.
Wrzucam fotki moich zdobyczy dzisiejszych, łóżeczko nam się dostało po moim chrześniaku stąd te niebieskie dodatki
o widzę, że na zdjęcie załapały się tez moje torby spakowane do szpitala
Wrzucam fotki moich zdobyczy dzisiejszych, łóżeczko nam się dostało po moim chrześniaku stąd te niebieskie dodatki
o widzę, że na zdjęcie załapały się tez moje torby spakowane do szpitala
Załączniki
natalia_bis
wikkii zakupy rewelacja a żabucha świetna:-)
reklama
Podziel się: