reklama
marciosz ja miałam i będę znów mieć taką
Graco Huśtawka Lovin Hug Swing - Ceneo.pl
i szczerze to taką polecam.
j-ulka to też trzeba prac?
sembo ja kupiłam wareczki do sterylizacji do mikrofalówki
Graco Huśtawka Lovin Hug Swing - Ceneo.pl
i szczerze to taką polecam.
j-ulka to też trzeba prac?
sembo ja kupiłam wareczki do sterylizacji do mikrofalówki
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Fiolkowa dokladnie nie oplaca sie.wogole te tansze to bardziej sie chyba oplaca wieksze rozmiary niz jedynki.
Ja wozka nie pralam,tak szczerze to nawet z tego co przypominam sobie to nowych ubranek tez nie pralam
Ja wozka nie pralam,tak szczerze to nawet z tego co przypominam sobie to nowych ubranek tez nie pralam
Kasienkadg
Tez chce kupic jakis lezaczek-bujaczek, ale wstrzymuje sie jeszcze, bo dziecko i tak zaraz po urodzeniu z tego nie korzysta prawda?
Co do butelek to mam jedna z Aventu i poki co tez nie kupuje wiecej, bo jesli bede karmic to to raczej bez sensu? To samo z laktatorem... Zobaczymy jak bedzie jak urodze - wszystko sie wyklaruje.
Zrobilam dzis i wczoraj mega zakupy i bede miec juz praktycznie wszystko - w zasadzie z wyjatkiem kosmetykow.
Kupilam sobie koszule i biustonosze do karmienia (2 zwykle bawelniane i jeden sportowy na noc jak cos), dwa komplety poscieli, dwa przescieradla do lozeczka i jedno do wozka, jeszcze kilka pieluszek tetrowych, majtki siateczkowe, podklady poporodowe i do przewijania, ceratke na materac,aspirator i wode morska do noska, cazki (bo stwierdzilam, ze chyba bedzie latwiej niz nozyczkami), mate i termometr do wanienki, rożek i platki kosmetyczne.
I bede mogla powoli pakowac torbe jak wszystko dostane
Co do butelek to mam jedna z Aventu i poki co tez nie kupuje wiecej, bo jesli bede karmic to to raczej bez sensu? To samo z laktatorem... Zobaczymy jak bedzie jak urodze - wszystko sie wyklaruje.
Zrobilam dzis i wczoraj mega zakupy i bede miec juz praktycznie wszystko - w zasadzie z wyjatkiem kosmetykow.
Kupilam sobie koszule i biustonosze do karmienia (2 zwykle bawelniane i jeden sportowy na noc jak cos), dwa komplety poscieli, dwa przescieradla do lozeczka i jedno do wozka, jeszcze kilka pieluszek tetrowych, majtki siateczkowe, podklady poporodowe i do przewijania, ceratke na materac,aspirator i wode morska do noska, cazki (bo stwierdzilam, ze chyba bedzie latwiej niz nozyczkami), mate i termometr do wanienki, rożek i platki kosmetyczne.
I bede mogla powoli pakowac torbe jak wszystko dostane
kolorowa20
Załączniki
Noelle1986
Nie przesadzajmy ;-)
Patrzyłam dziś na te 1 Dada i nie kupiłam, bo stwierdziłam, że się nie opłaca. Skoro za Pampersy 43 sztuki dałam 22 zł, to za 20 sztuk Dady nie dam 15 zł...
ja tez te DaDa ogladalam i doszlam do tego samego wniosku co i Ty:-)
reklama
kasienkadg - no my ten bujaczek praktycznie od razu używaliśmy... a gdyby młody jeszcze bardziej go lubił, to pewnie częściej by w nim bywał nawet jako noworodek....
kolorowa -mi ostatnio tez udało sie upolować super ciuszki w h&m za 10zł/szt! i to takie na rozm. 0-3m-ce a najwięcej, to było takich na rozmiar 50... ale stwierdziłam, że na taką kruszynkę to raczej mi się nie zanosi... ;-)
kolorowa -mi ostatnio tez udało sie upolować super ciuszki w h&m za 10zł/szt! i to takie na rozm. 0-3m-ce a najwięcej, to było takich na rozmiar 50... ale stwierdziłam, że na taką kruszynkę to raczej mi się nie zanosi... ;-)
Podziel się: