reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
W takim wypadku ja kupuję trochę 56 i większość 62 i 68
A znakomitą większość biorę na oko - nie patrząc na wygląd :-D

Ja kupuję i jeden i drugi rozmiar.
Mój synek urodził się mając 56cm wiec newborn na 56cm na kilka tygodni było idealne,a dopiero później przeskoczyliśmy na 0-3 czyli 62-68cm. Ja generalnie lubie bobaski w dopasowanych ubrankach, nie lubię gdy dzidziuś się "topi" i ginie w ubranku więc te 62-68cm tak od razu to za duż emi się wydaje. Ale też nie zamierzam miec tych ubranek na 56cm ogrom tak jak Mysiak pisze kilka zmian wystarczy.

ja wam powiem,ze z ta rozmiarowka to róznie bywa. Z tego co ja kupilam to 56 czesto rowne jest 62. :dry: eh....wiec ja z przymruzeniem oka patrze na te rozmiary.

Laseczki wrzucam dzisiaj wyszukany w lumpku za 6zl dresik na 62;D
dressssik.jpeg

Noelle - ja tez mysle nad wozkiem Bebetto, tylko ze model LUCA bo jest mega lekki;) Ewentualnie SOLARIS, chociaz ten Twoj tez fajny;)Jutro mam zamiar podjechac do sklepu sobie go obejrzec;) A jesli chodzi o kolor to ja albo niebieski albo zielony;)

Tez wiekszosc ciuszkow kupuje na 62 - 68 - a na te w rozmiarze 56 licze w spadku bo raz - nie wiem czy moje dziecko nie bedzie wieksze, a dwa za dlugo sie pewnie nie wychodzi w tym rozmiarze jak juz;)

reklama
Do góry