reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Dokładnie:-D
Pamiętam jak Kuba uczynił to po raz pierwszy i ja, zupełnie zielona, nie wiedziałam jak zdjąć mu body, żeby nie obsmarować dziecka całego (łącznie z włosami) tym gówienkiem. Dlatego wzięłam nożyczki i rozcięłam je wzdłuż. Na szczęście nie było mi szkoda, bo właśnie było to jakieś białe, używane body.

Heheheh można się obsrać po pachy, a można i po szyję :-Dto latte lub grafit.

Noelle wózeczek fajny. Ale ten jasny kolor dość niepraktyczny. Ja bym wybrała to latte lub grafit.

Hej, dopiero przebudzilam sie po długiej popoludniowej drzemce, ale milusio!
Nanu, oj jak ja Cię rozumiem. Mój to bez przerwy jak nie pracuje to w i phonie siedzi. Nawet teraz jak w pl byliśmy, ja budze sie na siku, a on o 3-4 nad ranem klika. Tez mu wyrzucam,ze niedługo, to chyba mail bede musiała mu wysłać lub SMS,zeby poprowadzić rozmowę:-) Cieszę sie,ze u Was już lepiej.
Citrus, brawo za zakupy! Wczoraj chciałam coś małego różowego kupić, ale późno już było,mąż nie w nastroju. Taki mam niedosyt, bo w poprzedniej ciąży dużo kupowalam.
Co do wymiany ciuszkow, to ja najpierw chyba bede próbowała sprzedać lokalnie, ale jak sie nie uda, to bede kombinować z paczka do pl. Ta odległość zawsze niestety wiecej kosztuje.
Noelle, bardzo podoba mi sie wozek. Mam podobny, z mothercare w tym samym kolorze. Wbrew pozorom wcale sie aż tak nie brudzi, a ten material łatwo doprac/zaprac.Na samolot specjalne pokrowce robiliśmy i luz!

reklama
usztywnianie w h&m fajne
ale na noc i po domu najlepsze miekkie, a usztywniany na wyjścia żeby wkładek nie było widać ;p

Do góry