reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czyli mam konkurencjęJa też będę polować na taką karuzelę, może się uda używana
Nia
Fanka BB :)
tez mam ta karuzele, jest ciezka ja mialam wrazenie ze ze szczebelkami mi na syna spadnie bateria- zalezy jaka my chyba tylko 2 razy wymienialismy, ale moj syn nie lubil tej karuzeli, mielismy jeszcze zwykla najzwyklejsza i ja uwielbial, natomiast fajny jest w tym pilot ze nie trzeba do pokoju dziecka wchodzic by muzyczke wlaczyc jak juz nie gra... ale jakos zwykle karuzele mi i mojemu synowi bardziej do gustu przypadly, zobaczymy co corcia bedzie wolala
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jabłuszka pycha
Nia
Fanka BB :)
fiolkowa- fajne bodziaczki
ja postanowilam ze nie bede ubierala cory na rozowo tylko raczej tak- moim zdaniem- stylowo- jakies eleganckie braziowe granatowe sukieneczki itp... ale moja mama wpadla w szal zakupow dla wnuczki i codziennie dzwoni ze rozowe bodziaki kupila, juz chyba na pierwsze 3 miesiace bodziakow nakupowala wiec chyba bede miala landryne w domku
ja postanowilam ze nie bede ubierala cory na rozowo tylko raczej tak- moim zdaniem- stylowo- jakies eleganckie braziowe granatowe sukieneczki itp... ale moja mama wpadla w szal zakupow dla wnuczki i codziennie dzwoni ze rozowe bodziaki kupila, juz chyba na pierwsze 3 miesiace bodziakow nakupowala wiec chyba bede miala landryne w domku
reklama
Podziel się: