reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Mdła

Akurat u mojego łóżeczko turystyczne nie zdało egzaminu.. bardzo bezpieczne ale mimo że mieliśmy dobry materac z Ikei to synuś wolał spać na twardym podłożu. Niestety budził się w nocy często i przeszliśmy na drewniane i jak ręką odjął. A słyszałam że na kręgosłup chyba nie za dobre przy dłuższym korzystaniu. Prawda to?;-)
Co do kremów mi w szpitalu polecili Alantan.

A tak w ogóle dziewczyny polecam elektroniczną nianię z Ikei:-) Niedroga i dobra

Ostatnia edycja:
reklama
fiołkowa - ja uważam, że te bodziaki z F&F są super :) Nowe, a ceny jak w lumpku - bo jeszcze często są prze ceny o 50% :tak:Antek znosił już kilka opakowań do tej pory.. i na pewno jak w styczniu na 100% potwierdzi mi się dziewoja, to tez zakupię takie opakowanko jak Ty!

nie wiem dziewczyny czy uwierzycie ,ale ja cały czas myślę o wózku..:zawstydzona/y:
już selekcja była i zastanawiam się dwoma:
- JEDO Bartatina Elegance
- Navington caravele
pierwszy na paskach a drugi na wahaczach.
oba na 14 calowych kołach. ten drugi przednie na skrętne.
pasują foteliki maxi cosi i cybexa

Framama jedo ma moja koleżanka i jest zadowolona, o tym drugim nic nie wiem.

To i ja wam wrzucę lumpkowe upolowane.

bo1.jpgbo2.jpgbo3.jpgbo4.jpgbo5.jpgbo6.jpgbo7.jpgbo8.jpgbo9.jpgbo10.jpg

Do tego jeszcze kilka bodziaków i 2 x pajacyk, ale już mi się nie chciało.

Koszt ok 17 zł, co mnie nakręca jeszcze bardziej :-D

Plan mam na środę :sorry:

Zapominajka.. super "ciasteczka" hihiih

Ja już spiworki mam dwa.. bo jeden dostałam w paczce od kolezanki z francji :)

A dzis wogole cudne buty dostała moja Asia na gwiazdke od mojej kolezanki.. cudne kozaczki ze swinka pepe... Wspaniałe.. z Anglii... az mi głupio bo nie mam jak sie odwdzięczyc ..
Ale w Angli wogole kobietki zazdroszcze, ubrania sa obłędne....

Mysiak też mam 2 śpiworki, ale jeden jeszcze na strychu u kumpeli. Dopiero po Nowym roku te worki przytaszczę.

A z tymi ciuszkami to fakt, że na wyspach jakieś fajniejsze.

reklama
Ewusia lozeczka turystyczne na stale z "fabrycznym"materacem z cala pewnoscia nie maja zbawiennego wplywu na kregoslup.Ale z dobrym,twardym materacem daja rade.Przynajmniej u nas musialo dac rade ;-) Mloda kregoslup ma prosty.A jak miala troche ponad 1,5roku przesiadla sie do miniaturki normalnego lozka 70x140cm.

Hmmm..Ja tez sie wybiore na lumpy zamiast do galerii :-D Az Wam zazdroszcze tych polowan.Tu najblizszy znany mi lump z przyzwoitymi cenami jest 30km dalej :confused2: Ale jak jestem w okolicy to zagladam i zawsze cos znajde.Tylko baba powariowala ostatnio i wszystko w gore idzie.Wole ebay chociaz nie ma tej atmosfery polowania :-D

Do góry