reklama
rysia-sliczne ubranka :-)
Ja biore sie za remont pokoju idea juz jest ....lozeczko juz jest zostalo mi kupic komode i duza szafe ....i do lozeczka mamy takie cos ...Mattel C0108-0 - Fisher-Price Traumbärchen Mobile: Amazon.de: Spielzeug jest super zawiera melodnie (kilka)
Ja biore sie za remont pokoju idea juz jest ....lozeczko juz jest zostalo mi kupic komode i duza szafe ....i do lozeczka mamy takie cos ...Mattel C0108-0 - Fisher-Price Traumbärchen Mobile: Amazon.de: Spielzeug jest super zawiera melodnie (kilka)
rysia420
Fanka BB :)
Kinga fantastyczna karuzelka! Całkiem mi z głowy wypadło, że trzeba kupić coś takiego
Ja muszę swojego ojczulka namówić, żeby mi zrobił szafę na rzeczy dla dzieciątka, bo syn całą czteroszufladową komodę zajmuje swoją garderobą Ale plan jest taki, żeby rzeczy syna do tej nowej szafy, (która pewnie jeszcze rośnie w lesie xD), a do komody dam rzeczy dla dzieciątka i na wierzchu przewijak Zobaczymy jeszcze
Ja muszę swojego ojczulka namówić, żeby mi zrobił szafę na rzeczy dla dzieciątka, bo syn całą czteroszufladową komodę zajmuje swoją garderobą Ale plan jest taki, żeby rzeczy syna do tej nowej szafy, (która pewnie jeszcze rośnie w lesie xD), a do komody dam rzeczy dla dzieciątka i na wierzchu przewijak Zobaczymy jeszcze
mavika
kinga czytałam niezbyt pochlebne opinie o tej karuzeli. Że w rzeczywistości wygląda tandetnie, że jest bardzo ciężka i że się przechyla na jedną stronę przez to, a baterie żre niemiłosiernie. Możesz się ustosunkować do tego, czy jeszcze nie wypróbowaliście?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mavika ja karuzelkę widziałam na żywca. Jest śliczna. Ale Faktycznie baterie pochłania. No i te iluminacje są bledziutkie, że ledwo je widać.
Ale synkowi mojej koleżanki bardzo się podobała, a to najważniejsze.
Ale synkowi mojej koleżanki bardzo się podobała, a to najważniejsze.
Karuzela świetna, też taką miałyśmy. tylko w naszym przypadku niewiele się sprawdziła.
więc się zastanawiam.
dla mnie zakupem nr 1 są :
- łóżeczko turystyczne
- wózek żeby móc bujać dzidzisia,
-bujaczek -leżaczek;
-huśtawka na baterie np Graco ,lub Fisher
więc się zastanawiam.
dla mnie zakupem nr 1 są :
- łóżeczko turystyczne
- wózek żeby móc bujać dzidzisia,
-bujaczek -leżaczek;
-huśtawka na baterie np Graco ,lub Fisher
Dziewczyny ja mam tą karuzele, może droga ale uważam ją za świetny zakup Fisher Price karuzelka karuzela RAINFOREST +PILOT (2840866633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Troche sie bawilismy z m wczoraj ten pilot jest swietny ,a baterie koszt 1 € za 10 sztuk to nie duzo ciezka jest zgodze sie i....Zapominajka swiatlo odbijane jest slabe ale zobaczymy jak synkowi sie spodoba bo przeciez ja nie bede sie tym podniecac ....jak zrobie pokoik to wkleje zdjecie ...;-)kinga czytałam niezbyt pochlebne opinie o tej karuzeli. Że w rzeczywistości wygląda tandetnie, że jest bardzo ciężka i że się przechyla na jedną stronę przez to, a baterie żre niemiłosiernie. Możesz się ustosunkować do tego, czy jeszcze nie wypróbowaliście?
akkm
Pomysł z wątkiem wymiennym ciuszkami super!
Ewusia12 też chcę kupić ta karuzele z Rainforest koleżanka ją ma i bardzo poleca fajne melodie i kolorowe zwierzaczki.
Ja dziś byłam w lumpexie i przyniosłam reklamówkę ciuchów dla młodego wieększość z Gap-a i Disney śliczne rampersy z Kubuśiem Puchatkiem i tygryskiem sweterki i pajace. Nie kupuje żadnych kombinezonów bo to przecież maj to mi sie dziecko ugotuje mam tylko jaki pajac misiowaty jak by było chłodniej.
Ewusia12 też chcę kupić ta karuzele z Rainforest koleżanka ją ma i bardzo poleca fajne melodie i kolorowe zwierzaczki.
Ja dziś byłam w lumpexie i przyniosłam reklamówkę ciuchów dla młodego wieększość z Gap-a i Disney śliczne rampersy z Kubuśiem Puchatkiem i tygryskiem sweterki i pajace. Nie kupuje żadnych kombinezonów bo to przecież maj to mi sie dziecko ugotuje mam tylko jaki pajac misiowaty jak by było chłodniej.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny ja mam tą karuzele, może droga ale uważam ją za świetny zakup Fisher Price karuzelka karuzela RAINFOREST +PILOT (2840866633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dokładnie taką chciałabym kupić
Troche sie bawilismy z m wczoraj ten pilot jest swietny ,a baterie koszt 1 € za 10 sztuk to nie duzo ciezka jest zgodze sie i....Zapominajka swiatlo odbijane jest slabe ale zobaczymy jak synkowi sie spodoba bo przeciez ja nie bede sie tym podniecac ....jak zrobie pokoik to wkleje zdjecie ...;-)
No więc własnie. Synek mojej kumpeli ją uwielbiał
A to najważniejsze, bo to dla dziecka jest, a nie dla nas ;-)
Podziel się: