reklama
Ja tez lubie ten sprzet ,teraz juz raz dziennie robie bo czuje ruchy ale wczesniej rewelka;-)Kupiłam detektor tętna płodu Rewelacja uwielbiam dźwięk bijącego serduszka. Najlepszy mój zakup jak dotąd ;P
Gosiulek.majowy
Zaciekawiona BB
ja tez mam detektor ale u mnie serduszka nie slychac tylko ruchy
akkm
Fanka BB :)
czeka mnie rewolucja muszę sprzedać wszystkie ciuszki po mojej córci i kupić chłopięce całą wyprawkę trzeba od nowa kompletować kocyki pościel wszystko! trzymałam wszystko bo liczyłam że będzie druga dziewuszka miał bym wszystko idealne bo córka jest z kwietnia, a tu sisior wyrósł heheh
mysiak
akkm.. ja mam to samo// hihih tylko u mnie tego jest 4 duze kartony
akkm
mysiak ja mam 7 ogromnych worów tylko do rozmiaru 86
mysiak
akkm.. no to poszalejesz ja czekam do 10 stydznia na potwierdzenie ze to chłopak.... i wtedy zacznę
Magdalka
Aktywna w BB
Wczoraj kuzynka obdarowała mnie dwiema reklamówami ubranek po swoich pociechach, większość pasuje i chłopcu i dziewczynce, ale pewnie gdy będzie córeczka, to coś z akcentem różowym jednak kupię, te ubranka są prześliczne. I będziemy mieć matę edukacyjną i śpiworek do spania, to jednak dla nas duże odciążenie
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Akkm gratuluję siusiaka
A z wyprawką, może faktycznie jakiś wątek założymy i się powymieniamy i posprzedajemy wątkowo, bo sporo dziewczyn czeka na parkę ;-)
A z wyprawką, może faktycznie jakiś wątek założymy i się powymieniamy i posprzedajemy wątkowo, bo sporo dziewczyn czeka na parkę ;-)
Podziel się: