reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
jak wyjdzie że moja Lara ma jednak siusiaka to M powiedział że rawie dla drugiego dziecka zostanie czyli ja nie mam nic do powiedzenia
Kasienkadg
Ja jednak mam nadzieje ze mojemu Marcelkowi siusiak nie odpadnie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu ja nie umiem zbierać prania. Jestem jak szop pracz. Mam jakąś ambę fatimę na to.
A najlepsze, że i tak będę te ciuszki potem prała i pewnie prasowała, jak już tak 1,5 miesiąca do porodu zostanie. I wtedy w dzieciowym proszku itp.
A najlepsze, że i tak będę te ciuszki potem prała i pewnie prasowała, jak już tak 1,5 miesiąca do porodu zostanie. I wtedy w dzieciowym proszku itp.
no ja też pewnie ze 2 razy je wypiore, bo jak będzie regał to się nie będę mogła powstrzymać żeby w nim te cuda poukładać a brudnych znaczy się lumpowych tam nie włożę...
i tak jak mówisz przed porodwm już porządnie będzie trzeba się przygotować.... ale co tam - toż to sama frajda
i tak jak mówisz przed porodwm już porządnie będzie trzeba się przygotować.... ale co tam - toż to sama frajda
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No dokładnie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja wieszać też lubię. Nie lubię układać w szafkach...
reklama
Kasienkadg
eeejjjj... ale pranie robi pralka;D Prac moge, wieszac tez... Ale na prasowanie musze miec wene;D
Podziel się: