reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

i się wkurzyłam,przed świętami kupiłam kilka rzeczy na allegro,czekam i czekam żeby już ostatnie pranie zrobić a tu cisza,piszę dziś do babki...a Ona na zły adres wysłała...wrr....:wściekła/y:

reklama
bo ja się za bardzo wczuwam...ale na ilość zakupów to w sumie aż tak źle nie jest:-) przesyłkę mój ex odebrał więc w piątek córka przywiezie:-)

u mnie panuje motyw kubusia puchatka ;))) alem to dlatego że obydwoje mamy z mężem nie równo na jego punkcie ;)
z kubusiem mamy już:
ochraniacz do łóżeczka x2 na dół i na górę
smoczki
termometry do wanienki i pokojowy
pozytywkę
dużo ubranek
czapeczkę+niedrapki
śpiworek

a chce jeszcze dokupić kocyk do wózka i obrazki na ścianę ;)

ja jestem na etapie szukania bujaczka-lezaczka...no i za duzy wybor;-) nie moge sie zdecydowac...i tu mam pytanie:czy te z funkcja wibracji sa ok??to sie wogole sprawdza???

te bujaczki są fajne, ale chyba głównie dla nas :-D z dziećmi jest faktycznie różnie
synek mojej koleżanki zasypiał tylko w tym, a im głośniej, im bardziej wibrowało, tym lepiej
za to moja córa co najmniej do roku bala się wszelkiego hałasu z zabawek i u mnie żadna zabawka dźwiękowa się nie przydała :-p tylko klasyczne grzechotki i tykwa
a największym hitem były czarno-białe torebki papierowe z Sephory i wszystkie sznurki od torebek prezentowych :laugh2:
na muzykę nawet na ciężkie brzmienia tak nie reagowała, ale te wszystkie dźwięki w zabawkach ją przerażały, więc leżą w kartonie nie używane - może teraz się przydadzą ;-)

Noelle - a musisz kupować teraz ? może poczekaj, zobaczysz , jak maluch reaguje na różne takie cuda i wtedy kup

reklama
Do góry