reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

na allegro widziałam kocyk H&M ze smerfami...

ja pościeli do wózka nie kupuję,uważam że to nie praktyczne...w zimę i tak zakłada się kombinezon a latem sam kocyk wystarczy

reklama
Ja kupiłam taki lekki śpiworek.. ale z tego względu ze mieszkam w uk, a tu nie ma takiego lata jak w Polsce.. tu raczej pada i pada.. Ale tak to tez bym nic nie kupowała. Taki kupiłam..(już kiedyś wstawiałam)

eklerkaa, fajny ten śpiworek:tak: ale ja pozostaję przy kocyku, mimo wszystko:-) liczę że może lato nas nie opuści, skoro wiosna ma nas gdzieś:angry:

Podobno ma nie być wiosny tylko od razu lato :-) Ja chyba tez zostanę przy kocyku, jakimś grubym ale miękkim, żeby wygodnie się leżało Bąbelkowi:-)

chyba też zostanę przy kocyku w wózku, bo mam nadzieję, że maj będzie majem :), a potem latem przy pieluszce

reklama
ja chyba na razie rezygnuję z zakupu karuzelek i innych gażecików zabawkowych, co by dziadkom nie odbierać radości z dawania prezentów;-)

Do góry