reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Dziewczyny a kupilyscie juz podklady poporodowe ? Tylko tego brakuje mi do spakowania torby i nie wiem jakie kupic. U mnie w aptekach same Bella a podobno one są kiepskie ...

ja dostałam bella...

ja próbuję dokupić sam wkład do rożka kokosowy...ale nigdzie nie ma,więc chyba kupie drugi rożek...gapowe się płaci:no:

Kolrowa śliczna karuzela :happy2: ja dostałam od koleżanki taką Produkty - Canpol

Na allegro znalazłam takie podkłady hartman i mają dobre opinie, chyba je zamówie :dry: tym bardziej, że ta sama firma robi majtki poporodowe i dużo osób je kupuje... eh... no nie wiem co zrobić...
Dziewczyny w pracy i moja bratowa mówiły że bella są okropne bo zachowują się jak wielki kawał waty w kroku ... podejrzewam że to nie jest za przyjemne uczucie...:dry:

a ja właśnie wróciłam z zakupów, podkładów nie kupuję bo ostatnio w szpitalu dawali, i mieli też te duże podpaski belli, więc teraz zwykłe podpaski kupiłam, wkładki laktacyjne, wanienkę, oliwkę i płyn do kąpieli hipa, szczotkę do włosów, pampers 2 bo 1 nie było :no: i smoczki do butelek i chyba mam wszystko.....

reklama
Do góry