reklama
ja przy córce miałam nuka i byłam zadowolona,teraz też kupiłam nuka ale i jeden taki
SMOCZEK silikonowy MAM super cienki PERFECT 0-6m (3114682964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a powiedzcie jak wyparzacie te smoki?ja sterylizatora nie mam,kiedyś chwile gotowałam smoczki ale nie jeden mi się zniszczył,teraz myślę że po prostu wrzucę na chwilę do wrzątku,ale już bez gotowania
SMOCZEK silikonowy MAM super cienki PERFECT 0-6m (3114682964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a powiedzcie jak wyparzacie te smoki?ja sterylizatora nie mam,kiedyś chwile gotowałam smoczki ale nie jeden mi się zniszczył,teraz myślę że po prostu wrzucę na chwilę do wrzątku,ale już bez gotowania
po programie tv z ciekawości zajrzałam na kolekcję Anny Muchy...La Millou by Anna Mucha tylko jakoś te ceny mnie przerażają
na allegro znalazłam kilka podobnych ale ceny minimalnie niższe Kołderka - hugme, kocyk,do wózka i łóżeczka, Minky (3112302363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nanu Sowy Kocyk dziecięcy MINKY koc dla dziecka 80 x 110cm (3139849034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. PODUSZKA dwustronna MINKY mięciutka podusia 25x32 (3132254380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kurcze te sowy już i mnie zauroczyły....
Nanu Sowy Kocyk dziecięcy MINKY koc dla dziecka 80 x 110cm (3139849034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. PODUSZKA dwustronna MINKY mięciutka podusia 25x32 (3132254380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kurcze te sowy już i mnie zauroczyły....
kolorowa20
Fanka BB :)
te kocyki mi się bardzo podobają ale macie racje co do ceny....
Kupujecie może pościel do wózka? czy sam koc wystarczy?
Kupujecie może pościel do wózka? czy sam koc wystarczy?
j-ulka
ja do wózka nie kupuję na razie nic.. bo nie wiem co w ogóle mogłabym tam włożyć.. ale na pewno kocyk będę mieć więc na pewno będę go używać w wózku
a jeśli chodzi o wzory, to mnie sowy jakoś nie wzruszają, ale taką mam zajawkę na tygryski, ale niestety Disneya produkty to też cenowe przegięcie, szczególnie dla rozmiarów 56 i 62:-(
a jeśli chodzi o wzory, to mnie sowy jakoś nie wzruszają, ale taką mam zajawkę na tygryski, ale niestety Disneya produkty to też cenowe przegięcie, szczególnie dla rozmiarów 56 i 62:-(
reklama
kolorowa20
a ja wyłapuje wszystko co się da ze Smerfami
Podziel się: