reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

Do nas wczoraj przyszedł wózek! Porobiłabym foty, ale jak wiecie leżę plackiem...Oprócz tego mamy już też wszelkie kosmetyki, obcinaczki, szczoteczki do włosów itp. Brakuje mi jeszcze tylko staników do karmienia (ale nie wiem jaki rozmiar kupić, czekam do ostatniej chwili), rogala do karmienia, garnuszka do sterylizowania i pieluch.

reklama
Mnie brakuje tylko stanikow.Ale czekam do porodu,az sie laktacja unormuje.Cala ciaze w sportowych smigam i one mi na pewno wystarcza na poczatek.
Bierzecie przekaski na porodowke?Ja nie wiem :sorry: Jakos ciezko mi sobie wyobrazic siebie albo meza jedzacych w trakcie porodu :laugh2:

ja się nie mogę zebrać a muszę kupić: wanienkę, szczotkę do włosów, wkładki laktacyjne, smoczki do butelek, płyn do kąpieli, pieluchy
no i zrobić pranie, prasowanie i spakować torbę .....

Butelki!Mam niby ale chcialam te "naturalne" z aventu kupic.Ktoras z Was sie decydowala na takie? Zbadala je organoleptycznie? Udalo mi sie wylicytowac taniej laktator aventu i planowane tt nijak nie beda pasowac.A te wspolgraja i jak ogladam smoczki to sciagniete zywcem z tt stad moj wybor.Chmurka dzieki za przypomnienie bo juz 2 tygodnie sie Was o to pytam...:eek:

bo ja mam butelki TT ale starszy mleko z nich pije i poprzegryzał smoczki i mu ponacinałam 1 co miałam w szufladzie, więc teraz muszę kupić 1 dla młodszej i 3 dla starszego, bo butelki mam 3 szt to więcej nie kupuje

No, ja torby spakuję po Wielkanocy. Jedną na już, drugą do porodu i z rzeczami dla małego. Mąż dowiezie do szpitala jak będzie czas.

julka, nam sie dr Browna nie sprawdziła z Zosią... ja używałąm TT i taki mam plan również na teraz, ale na razie nie kupuję... będzie tzreba to kupię...

reklama
Do góry