reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiolonczela a ty z Pńa?
Chodź na główny, co się w zakupach chowasz
A z praniem cóż. Przyjedzie to go sobie pooglądam
Chodź na główny, co się w zakupach chowasz
A z praniem cóż. Przyjedzie to go sobie pooglądam
Zakupy zacznę w grudniu albo po nowym roku. Boje się zapeszyć. Mam kilka rzeczy dla dziecka od koleżanki (kocyk, pieluchy, nowe bodziaki, pościel) i tyle. Ale za to ciągle przeglądam allegro i kupiłam sobie bluzkę ze śmieszna aplikacja na wysokości brzucha
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
PokażZakupy zacznę w grudniu albo po nowym roku. Boje się zapeszyć. Mam kilka rzeczy dla dziecka od koleżanki (kocyk, pieluchy, nowe bodziaki, pościel) i tyle. Ale za to ciągle przeglądam allegro i kupiłam sobie bluzkę ze śmieszna aplikacja na wysokości brzucha
Agara-a co ciekawego twoja mama kupila ?2x bodyy , koszulki 2 kocyk, czapeczkę i 2 pary spodni
Zapominajka
zazdroszczę zakupu! też chciałam mutsy i też srebrno czarny najchętniej...
ale chyba nie będziemy wózka kupować skoro mamy dostać w b.dobrym stanie.... niby się cieszę ale niedosyt pozostaje;p
Nic no, mamy mnóstwo innych wydatków, do tego wesele więc nie będę marudzić!
ale i tak zazdraszczam!
zazdroszczę zakupu! też chciałam mutsy i też srebrno czarny najchętniej...
ale chyba nie będziemy wózka kupować skoro mamy dostać w b.dobrym stanie.... niby się cieszę ale niedosyt pozostaje;p
Nic no, mamy mnóstwo innych wydatków, do tego wesele więc nie będę marudzić!
ale i tak zazdraszczam!
a może taki ;-)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: CASUALPLAY S4 (2w1) wózek spacerowy + gondola NEWMOON
zapominajka i to lubię, męska decyzja i po kłopocie . gratuluje.
ja się czaje :-)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: CASUALPLAY S4 (2w1) wózek spacerowy + gondola NEWMOON
zapominajka i to lubię, męska decyzja i po kłopocie . gratuluje.
ja się czaje :-)
Podaje link do aukcji z zabawnymi bluzkami: My Tummy bluzka ciążowa wesołe bluzki ciążowe XXL (2759776945) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu ja dlatego będę się chciała xa pozbyć , bo dwóch nie potrzebuję!
reklama
Podziel się: