reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

famale są przecudowne :) nie wieadomo ,które wybrać.
jak się już dowiem jak płeć to domówię jeszcze np. z tym napisem gol z piłką ,
no,albo z dziewczynką :-)
dziękuję za podesłanie linka

reklama
Ja z wozkow to mam cos takiego jeszcze w piwnicy:
http://www.emmaljunga.com/pl/Wozki_dzieci&_281;ce/Wybierz_model/Edge_Duo_Combi-842.html
Ale tak naprawde z Lotta uzywamy od czasu kiedy skonczyla jakies 7 miesiecy: http://przyczepkichariot.pl/ http://allegro.pl/chariot-cx-2-wozek-przyczepka-rowerowa-dzieci-lodz-i2739829548.html
My mamy CX1 i zastanawiam sie czy sprzedac go na wiosne i kupic CX2, czy tez kupic jeszcze jeden CX1, albo ewentualnie poczekac az Lotta wyrosnie i wykorzystac nasze CX1. Uwielbiam ta przyczepke, mamy do niej zestaw rowerowy, wozkowy i joggingowy. Najczesciej uzywamy wozkowego i wozimy tym mala wlasciwe wszedzie. Jestem tak ogromna fanka tego sprzetu,ze rozwazalam na powaznie zakup zestawu nartowego, tylko u nas snieg dosyc krotko lezy. Jakbym na poludniu mieszkala to bym pewnie dokupila. Dla bobasa chce jeszcze zakupic do tego fotelik dla noworodkow. Wtedy mozna tym wozic prawie od urodzenia :)

Nie, Emmaljunga ma duze pompowane 4 kola, ale nie sa one tak skretne jak w takich trojkolowych wozkach. Za to jest takim klasycznym wozkiem, z naprawde ogromna gondola i bardzo dobrymi resorami. Jezdzlismy nia po plazy, piasku, wertepach, schodach i nigdzie nie bylo problemow. Jedyny problemem jest wielkosc tego wieloryba. Wybieral go moj maz i on go bardzo lubi, kiedy Lotta byla mala mieszkalismy na parterze bez schodow, teraz mieszkamy na takim polpietrze i zeby w ogole wejsc do budynku trzeba pokonac pol schodow.Troche sie tego boje z tym duzym wozkiem.
A przyczepka to moja ogromna milosc. Dzieki niej spedzilismy z Lotta wspaniale dni na rowerach. Mala lubi w niej siedziec bo siedzisko nie jest sztywne tylko zawieszona troche jak w hamaku, no i jako spacerowka sprawdza sie naprawde genialnie.

Te bluzeczki cudne nie? Ja chyba z godzinę wybierałam hehe

No ekstra, ale mnie cena odstraszyła :zawstydzona/y:

Anetka wózek najlepiej najpierw obmacać, złożyć, zobaczyć jak się które elementy montuje itp.
A potem w necie zamówić, bo często taniej :-D

Feelfine o emiljunga dobre opinie słyszałam. A przyczepka super, ale cenę też ma niezłą.

Acha i jeszcze dziewczyny co do zakupow wozkow itp. Dla mnie najpiekniejszym wynalazkiem po urodzeniu malej byla chusta do noszenia. Gdybym dzis musiala kupowac wozek i go nie miala, to na poczatek w ogole bym go pewnie nie kupowala. Na poczatek nosilam mala w chuscie z przodu, a kiedy urosla to w takim nosidelku ergonomicznym - manduca na plecach. Jedyne na co trzeba uwazac, to przy zakupie takiego sprzetu krotkie szkolenie z kims kto sie zna. Ja potrzebowalam ok. godziny zeby nauczyc sie profesjonalnie wiazac mala. Potem nie balam sie ze cos jej uszkodze. I bron Boze nie kupujcie tanich/nieergonomicznych nosidel - w nich naprawde mozna zrobic dziecku krzywde.

reklama
Wszystkie macie racje, jutro po ginie pojde do sklepu poogladac, tylko szkoda bo mam 1 sklep w okolicy.
Chciałam zapytać mam mających juz potomstwo :-) czy sprawdzaja sie lezaczki, bujaczki, foteliki itp bo ja przez wiekszosc dnia bede sama z bąblem a w domu przeciez cos zrobic trzeba i najwazniejsze mąż ma przerwe w pracy na obiad i ten obiad zawsze musi byc punktualnie:-) zastanawiam się nad FISHER PRICE W5537 Fotelik Bujaczek Lezaczek+KUBUŚ (2750169431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry