reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Byłam przekonana, że Mutsy urban rider ma siedzisko przekładane.Zapominajka - w moim Mutsy tak samo... i choć Antek zniósł to dzielnie, tylko mnie jakoś tak dziwnie było...
I ten z tego co pamiętam był fajny.
Nanu chyba o tym wózku dużo wie
Magdalka
Aktywna w BB
Moja koleżanka wozi córeczkę w jedo classic i bardzo sobie chwali, zarówno gondolę jak i teraz spacerówkę, którą można przełożyć w obu kierunkach jazdy. no ale jest niestety dość ciężki, jak ktoś mieszka w bloku bez windy na piętrze, to łatwo nie jest...
wiolonczela42
Fanka BB :)
Chciałam się przywitać również będe majową mama taka mam nadzieję.
Urban rider to świetny wózek i na teren i właściwie na wszystko, polecam , córce świetnie się w nim jeździło, tylko że dośc duzo miejsca zajmuje w samochodzie, no i trzeba mieć adaptery , rączka sama w sobie nie jest przekładana, za to siedziesko można montować albo przodem albo tyłem do kierunku jazdy
Urban rider to świetny wózek i na teren i właściwie na wszystko, polecam , córce świetnie się w nim jeździło, tylko że dośc duzo miejsca zajmuje w samochodzie, no i trzeba mieć adaptery , rączka sama w sobie nie jest przekładana, za to siedziesko można montować albo przodem albo tyłem do kierunku jazdy
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: SYMBIO (2w1) wózek spacerowy + gondola GO
ja teraz myślę nad takim.
do tego jest fotelik montowany na klika w samochodzie do bazy. może warto? sama nie wiem.
ja teraz myślę nad takim.
do tego jest fotelik montowany na klika w samochodzie do bazy. może warto? sama nie wiem.
mysiak
Fanka BB :)
Framama.. fajny wizualnie ten wozeczek, ale nie przekonuje mnie spacerówka...pupa pod kątem na dół schodzi, nie wiem czy dziecku bedzie wygodnie.... pamietam ze w X-landerze tez miałam spacerówkę, ze pupa troche nizej była i za nic moje dziecie w tym jezdzic nie chciało, wyła strasznie... przełozylam do inglesiny magnum i była super.
Ja chyba zostane przy inglesinie, kupie nowa, lub mało uzywaną,a le wozeczek jest extra... spacerówka mi stykała do 3 roku zycia, kosz na zakupy tradycjny i duzo mozna pomiescic wygodnie i lekko sie prowadzi, nadaje sie i na miasto i do lasu
Ja chyba zostane przy inglesinie, kupie nowa, lub mało uzywaną,a le wozeczek jest extra... spacerówka mi stykała do 3 roku zycia, kosz na zakupy tradycjny i duzo mozna pomiescic wygodnie i lekko sie prowadzi, nadaje sie i na miasto i do lasu
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mysiak ja mam to samo doświadczenie z xlanderem i zaczynam mocno myśleć, czy go nie sprzedać i nie kubić właśnie Mutsy urban bo wszyscy chwalą.
Może coś doradzicie
Może coś doradzicie
Podziel się: