reklama
dlaczego moderator nie jest zaproszony
ej laski żarty sobie ze mnie robicie? przecież gadałyśmy na temat wakacji no i że fajnie by było spotkać się nad morzem.
natalia_bis
Fanka BB :)
nanu bo czasami taki pas więcej strat niż korzyści daje. Osłabia mięśnie brzucha bo nie pracują i wolniej się wraca do formy. Moja koleżanka w ciązy przytyła 30kg i jej pas faktycznie pomógł ten nadmiar skóry ścisnąć. Raczej panuje opinia żeby rezygnować z pasa i powoli samemu mięśnie ćwiczyć:-)
Ewelinkaam
No wlasnie ja tez sie zastanawiam nad tym pasem.Ogolnie moja skora na brzuchu jest rozciagnieta po poprzedniej ciazy i zastanawiam sie czy taki pas mi pomoze choc troche sie tego brzuszka pozbyc bo na pewno bedzie bo teraz tez mam duzy i skora nie wroci juz na swoje miejsce i bedzie obwisla.
sembonzakura
ja chyba bardziej zainwestuje w modelującą bieliznę, zresztą ja mam zamrożony karnet na siłkę więc koniec czerwca ruszam na podbój
eklerkaa
Kupiłam wózek !!!!!!!!!!
Jest lekki i bardzo praktyczny w składaniu na czym mi zależało ponieważ często latam samolotem i jeżdżę dużo samochodem wiadomo z 2 dzieci będzie mi z takim wózkiem o wiele łatwiej, do tego kupię taki stojaczek na kółeczkach dla starszego
Jest lekki i bardzo praktyczny w składaniu na czym mi zależało ponieważ często latam samolotem i jeżdżę dużo samochodem wiadomo z 2 dzieci będzie mi z takim wózkiem o wiele łatwiej, do tego kupię taki stojaczek na kółeczkach dla starszego
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
natalia_bis
ależ śliczne kolorki jak cukiereczki:-)Kupiłam wózek !!!!!!!!!!
Podziel się: